a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.3 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

În Argeș se poartă Nike pe gard și Versace pe poartă!

Alte Știri

În Argeș se poartă Nike pe gard și Versace pe poartă! La această oră mascații împreună cu echipaje de poliție din comuna Micești intervin la un scandal din satul Tufanu.

De la DN73 până la locul intervenției mascaților drumul este lung și drept.

De-o parte și de alta găsești case mari pline de mărci. Dacă o casă nu are gardul și poarta împodobite la cea de-a doua găsești mărci până și la nivelul acoperișului.

În Argeș se poartă Nike pe gard și Versace pe poartă!

Dacă omul nu este atât de avut încât să își permită un Versace la poartă și-a tras doi Lei de bronz pe stâlpii de la gard.

„Așa se poartă pe la ei. Dacă nu ai firma pe casă sau pe gard, înseamnă că nu exiști. Să îi vedeți pe ăia mici ce haine de firma au.

Pe de o parte, e bine că sunt așa că se iau la întrecere și sunt unul mai bun decât altul, cu lux, cu fel de fel de lucruri.

Ce e rău e faptul că se mai bat, se ceartă intre ei”, apune un localnic.

„Unii dintre ei au lucrat prin străinătate și de acolo au strâns bani buni. Alții mai au ceva copii sau nepoți pe afară și le trimit bani.
Oricum, e altceva acolo, nu e ca la stradă aici la noi. Aia e zona lor, sunt pe bogăție acolo.

În Argeș se poartă Nike pe gard și Versace pe poartă! Bine, mai sunt și unii sărmani dar na, așa e peste tot, unul așa, altul diferit, nu seamănă mâinile una cu alta, dar oamenii.

Eu muncesc cu ziua, nu mă vait, iau 150 de lei, țigări, mâncare, băutură, e bine, mie îmi convine. Nu am șefi, nu am nicio grijă „, spune un alt cetățean din Micesti.

Ultimele Știri

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții. Un piteștean, care a vrut...

Alte știri din aceeași categorie