11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Încălţămintea adidas, Reebok şi New Balace – Alegeri spectaculoase pentru noul sezon!

Alte Știri

Noile tendinţe în materie de outfit-uri aduc o notă relaxată şi degajată, îmbie la libertate de mişcare şi la exprimarea celor mai non-conformiste abordări stilistice. Atât domnii, cât şi doamnele, pot alege să se exprime vestimentar în noul sezon, creându-şi ţinute lejere şi confortabile, însă pline pe personalitate şi stil, completând îmbrăcămintea cu accesorii îndrăzneţe şi cu încălţăminte cât mai comodă şi în tendinţe.

Adidas Forum – Colecţia care va puncta personalitatea ţinutelor tale

Adidas este brand-ul care nu întârzie să surprindă pasionaţii de ţinute sport şi casual, ieşind la rampă constant cu modele de încălţăminte comodă, practică şi în tendinţe, în acelaşi timp versatilă şi ofertantă din punct de vedere stilistic. Poţi alege să incluzi în look-ul tău o pereche de încălţăminte din colecţia adidas Forum, ori de câte ori doreşti să aduci un plus de valoare look-ului tău.

Materialele de cea mai bună calitate, precum şi inovaţia adusă la nivelul design-ului, fac din acest tip de încălţăminte cea mai inspirată alegere, indiferent dacă te pregăteşti de un antrenament sau vrei să pleci la o plimbare prin oraş. Look-ul tău casual va fi modern şi în tendinţe, dacă alegi să porţi o pereche de sneaker, împreună cu o pereche de blugi, un tricou imprimat şi o jachetă din piele.

La fel de bine, poţi include o pereche de sneakers adidas negri chiar şi în ţinuta ta office, potrivindu-se foarte bine pieselor specifice, precum pantalonii din stofă, cămăşile, maletele şi sacourile.

Cum incluzi o pereche de sneakers Reebok Club C 85 în ţinutele tale urbane?

Colecţia Reebok Club C 85 oferă pieţei de specialitate un aer nou adus formatului clasic de încălţăminte sportivă, dublat de calitatea suprioară a materialelor, de caracteristicile tălpii, întăriturilor şi ale sistemelor de închidere.

Adresat tuturor, brand-ul german îţi va oferi şansa de a da o notă unică ţinutelor tale streetwear, permiţându-ţi să porţi perechea de sneakers preferată, atât cu piese vestimentare casual, pantaloni drepţi sau largi, fuste evazate sau pulovere şi cămăşi oversize, cât şi ce elemente formale, precum sacourile, pantalonii şi cămăşile clasice. Este încălţămintea care te poate însoţi în noul sezon, cadrând foarte bine atât contextelor specifice vacanţelor, cât şi celor urbane sau formale.

New Balance 574, culoare şi personalitate pentru el şi ea

Noile tendinţe în moda sportivă şi streetwear sunt caracterizate de versatilitate, asigurată prin culoare, design şi funcţionalitate. New Balance 574 vine cu un plus de culoare, cu texturi din ce în ce mai confortabile şi cu multă flexibilitate stilistică, astfel că noile modele pot face parte cu succes din ţinute create la cel mai înalt nivel de stil şi originalitate. Tocmai datorită abordărilor stilistice ample pe care le oferă brand-ul, includerea încălţămintei New Balance în ţinutele masculine şi feminine va poziţiona orice outfit în tendinţele actuale.

Design-ului atât de variat şi surprinzător pe care îl oferă noul val de încălţăminte sportivă, vă va permite, atât ţie, cât şi partenerului tău, să includeţi o pereche de sneakers în orice tip de ţinută urbană. Piaţa de specialitate vă oferă şansa de a vă procura încălţămintea care vă va ajuta să vă simţiţi confortabil, dar şi să vă realizaţi outfit-uri în tendinţe.

Cum incluzi încălţămintea sportivă în ţinutele urbane?

Încălţămintea şi accesoriile sportive au depăşit de mult timp limita strict tehnică, astăzi acestea fiind incluse cu succes în orice tip de ţinută, de la cele casual, până la cele effortless sau formale. Perechea preferată de sneakers poate fi purtată cu orice tip de piesă vestimentară casual, de la pantaloni cu croieli surprinzătoare, până la fuste asimetrice, rochii tip cămaşă sau pantaloni trei sferturi. Încălţămintea sportivă în tonuri închise se va potrivi abordărilor formale, alături de sacouri şi piese croite după tipare clasice.

Tot încălţămintea confortabilă şi lejeră, va cadra foarte bine şi abordărilor effortless, acolo unde poţi combina texturi cât mai variate, croieli multimple şi stiluri diferite. Încălţămintea sportivă îţi va permite şi o accesorizare personalizată, combinând-o inspirat cu rucsacuri, borsete, ochelari de soare sau cu şepci colorate.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie