17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

VIDEO. Ce acțiune inedită au pus la cale tinerii social democrați pe străzile din Câmpulung

Alte Știri

VIDEO. Ce acțiune inedită au pus la cale tinerii social democrați pe străzile din Câmpulung. Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii, se serbează pe 24 februarie și este considerată ziua care anunță venirea primăverii prin începerea anului agricol. Trezirea la viață a naturii este celebrată de tineri, de aceea se asociază și cu iubirea.

În tradiția populară, Dragobete este fiul Babei Dochia, divinitatea corespondentă lui Eros din mitologia greacă. Și el este zeul care oficiază nunțile, o calitate oficială care s-a tradus și pe pământ cu iubirea dintre oameni ca să țină tot parcursul anului, cu logodne simbolice, hore și șezători.

VIDEO. Ce acțiune inedită au pus la cale tinerii social democrați pe străzile din Câmpulung

 

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #campulung_muscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Într-o zi a iubirii, o zi în care iubirea a plutit în aer, tinerii social democrați de la Pitești și Câmpulung, au organizat o acțiune a iubirii.
”În această zi a dragostei, cu inimile pline de căldură și entuziasm, am sărbătorit Dragobetele prin campania noastră “Iubește Românește”.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Imagini cum nu ați mai văzut vreodată! Sunt chiar de colecție!

Împreună cu Organizația PSD Câmpulung și TSD Câmpulung am încercat să aducem un strop de magie în orașul nostru.
Panoul “Iubește Românește” a devenit locul în care emoțiile se transformă în lacăte simbolice, închizând în ele promisiuni și sentimente profunde. Fiecare lacăt este o poveste, iar astăzi am adăugăm noi capitole în cartea iubirii.

CITEȘTE ȘI. ION MÎNZÎNĂ: Comuna Lerești poate deveni un hub pentru turismul din zona Câmpulung!

Cu ocazia sărbătoririi Dragobetelui, Organizația PSD Câmpulung vă urează un sincer “La mulți ani”, cu inimi deschise către frumusețea fiecărui moment și cu încrederea că primăvara aduce bucurii neașteptate!”, a transmis PSD Câmpulung.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie