17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel

Alte Știri

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel. Acesta a avut loc de Dragobete. Cu mic cu mare, lereștenii, dar și cetățeni ai localităților învecinate, au venit să petreacă românește.

Formația Saracino Band a fost cea care a ținut în picioare persoanele care au participat.
Primarul Marian Toader, alături de viceprimărița Adriana Cicu, i-au avut alături pe președintele C.J Argeș, Ion Mînzînă, deputații Remus Mihalcea, Nicolae Pavelescu, Nicolae Georgescu, Aurel Bălășoiu, senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, consilieri județeni și politicieni din județ.

CITEȘTE ȘI. Unde e de găsit produsul de 2 lei, de la piața din Câmpulung la care se face coadă ca pe vremea lui Ceaușescu

La loc de cinste a fost portul popular. Balul Gospodarilor nu este la prima ediție, iar de la un an la altul, este mult mai plin de surprize. Unele care mai de care mai interesante.
Cum nu se putea altfel, la bal au venit și producătorii de țuică. Cei care i-au îmbiat pe lereșteni să le guste licoarea adusă.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel

Diana și Costel Vasile împreună cu band-ul, au făcut și anul acesta spectacol, au cântat până spre miez de noapte, iar pingelele invitaților s-au tocit de atâta joc.
Intrarea a fost, dar condiționată de purtarea portului popular autentic! La acest eveniment primarul Marian Toader a venit îmbrăcat cu un costum popular foarte vechi.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Primărița Elena Lasconi în lacrimi, până a rămas fără machiaj. E rău să fii femeie

Nici viceprimărița nu s-a lăsat mai prejos, a asortat la costumul popular, o maramă veche de 120 de ani, pe care a achiziționat-o special pentru acest eveniment.
Cum cei doi lideri ai comunei au fost îmbrăcați cu straie de valoare, și invitații au purtat costume cu poveste.
Trebuie menționat că toți politicienii care i-au fost alături primarului Toader, pornind de la președintele Ion Mînzînă, au păstrat obiceiul locului și au purtat portul tradițional românesc.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie