3.2 C
Campulung Muscel
duminică, 21 aprilie, 2024

Unde e de găsit produsul de 2 lei, de la piața din Câmpulung la care se face coadă ca pe vremea lui Ceaușescu

Alte Știri

Unde e de găsit produsul de 2 lei, de la piața din Câmpulung la care se face coadă ca pe vremea lui Ceaușescu. E haos în zonă. Comercianții s-au mutat cu chioșcurile pe străzile paralele. E puțină bătaie de cap până dai de ei.

Care este produsul de 2 lei de la piața din Câmpulung la care oamenii nu pot renunța, pentru nimic în lume. Este un produs la care se face zilnic coadă în Câmpulung. Unde-i locul? Unde-i locul? Vă spunem noi. La piața centrală din Câmpulung. Dar de câteva zile și-a mutat locul. Asta pentru că piața a intrat în reabilitare, pentru aproape 2 ani. Iar noua clădire a fost pusă la pământ!

CITEȘTE ȘI. Cum va arăta noua piață din Câmpulung. Clădirea se va învârti după soare și va rupe tot în jur

“Ia gogoașa, ia gogoașa românească! Gustă gogoașa gustoasă și sănătoasă!’, așa își fac reclamă vânzătorii de gogoși de pe litoralul românesc sau din alte stațiuni turistice din țară.

Și în Câmpulung există o gogoșerie unde mai tot timpul este coadă chiar dacă nimeni nu strigă în gura mare ca produsele lui sunt cele mai gustoase.

Produsul de 2 lei de la piața din Câmpulung la care oamenii nu pot renunța, pentru nimic în lume

“De fiecare dată când vin în oraș cumpăr gogoși”, a spus un cumpărător.

“Nu știu, dom’le ce bagă în gogoșile astea de sunt asa de bune! Cred ca au o rețetă secretă, dar nu o știe”, a mai spus alt cumpărător.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Horror. Ce s-a ales de singura piață a Câmpulungului din Muscel. E jale în jur

Gogoșile sunt delicioase. Chiar dacă le-a crescut prețul. Nu mai sunt 1 leu de mult. La cât au sărit prețurile la ulei, apă, faină. La piața centrală este singurul loc unde se mai fac gogoși ca după vremuri. Și uite așa ele adună sute se cumpărători, zilnic. Unii vin special să cumpere de la piața. Duc și acasă. Cu zahăr, gem sau ciocolată. Depinde de gustul clientului, mai spun cumpărătorii.

Prețul unei gogoși simple cu zahăr este de 2 lei, iar al unei gogoși cu gem este de 2,5 lei. Hummmy ai mânca încontinuu, fără să mai respiri!

Ultimele Știri

Premierul Marcel Ciolacu, din țările Arabe a ajuns direct în Argeș!

Premierul Marcel Ciolacu, din țările Arabe a ajuns direct în Argeș. A venit însoțit de Mihai Tudose, Gabriela Firea,...

Alte știri din aceeași categorie