a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 22 martie, 2023

Informația momentului. Scandal pe un transformator

Alte Știri

Informația momentului. Scandal pe un transformator. De câteva zile, în comuna Bughea de Sus. Mai multe familii au fost nevoite să iasă în stradă. Deoarece au rămas fără curent electric.

Un localnic deține un teren, pe care este situat transformatorul și se încăpățânează să lase autoritățile locale și echipele de intervenție pe proprietatea privată.

CITEȘTE ȘI. Un transformator a scos în stradă zeci de familii

Informația momentului. Scandal pe un transformator

Transformatorul lovește și în localitatea vecină, adică Albeștii de Muscel. Locuitorii de aici, rămân fără apă potabilă. Tot din cauza acestui transformator. Edilul localității, Nicolae Tarbă a declarat pe Clar TV că proprietarul a intrat în posesia terenului cu aceste sarcinii.

Dacă a existat probleme când a achiziționat terenul, nu cunosc aceste aspect, a mai spus edilul. Nu mi se pare corect să fi cetățean și să blochezi locuitorii câteva zile fără curent electric. Am anunțat la 112 acest aspect.

CITEȘTE ȘI. Un transformator a scos în stradă zeci de familii

Informația momentului. Scandal pe un transformator

Am sunat la domnul prefect, Radu Perianu. Am făcut un ordin cu domnul Olar. A existat o eroare de scriere și a existat un al doilea ordin în acest sens. Proprietarul cred că a fost învățat de cineva să facă circ. Noi, autoritățile locale, căutăm un teren unde să mutăm acest transformator. Cel mai sigur pe lângă centrul de informare turistică, a mai declarat edilul.

CITEȘTE ȘI. Un transformator a scos în stradă zeci de familii

Până și responsabilii de la Electrica doresc acest lucru. Vor susține financiar mutarea transformatorului, pentru a numai exista scandaluri în comuna Bughea de Sus.

Informația momentului. Scandal pe un transformator

 • Deci, asta este ca și povestea cu „Cuiul lui Pepelea. Nu își lasă o instituție publică o „sarcină” pe proprietatea unui cetățean. Chiar dacă la data cumpărării proprietății obiectivul era acolo.
  Societatea electrică avea de mulți ani obligația să-și ia „sarcina” din curtea omului. Pentru că proprietatea nu s-a vândut cu drum de servitute. Deci omul îsi închide curtea și pe acolo nu se trece. Punct. Poate să plece dacă are chef un an în străinătate.

  Informația momentului. Scandal pe un transformator

  Ce fac aia de la electrica, sar gardul și umblă prin curtea omului? Deci nu este vina lui că localitatea a rămas în întuneric.
  Este vina societății electrice care nu și-a rezolvat problema în atâția ani. Și vina primarului că nu a dat de atâția ani un loc pe domeniul public.
  Astea-s probleme care le rezolva instituțiile între ele. Dar cum pe primari îi interesează doar jaful nu și problemele localnicilor care i-au ales. Iar pe Electrica îi doare-n cot, cei care plătesc oalele sparte sunt cetățenii, spun localnicii.
  Reamintim faptul că în februarie 2021, povestea s-a repetat în oglindă. De curând a fost emis un ordin al prefectului pentru intervenție dar proprietarul nu a putut fi înduplecat să lase pe cei de la Distribuție Oltenia să intervină.

Au fost prezente și forțele de ordine. Proprietarul a explicat că nu are niciun contract cu cei de furnizarea energiei electrice. Ca urmare a solicitat un proces verbal pentru se vedea cine intră pe proprietatea lui.

Ultimele Știri

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat. De-a lungul timpului, majoritatea...

Alte știri din aceeași categorie