a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

14.6 C
Campulung Muscel
duminică, 26 martie, 2023

La doar 14 ani a devenit spaima școlii!

Alte Știri

La doar 14 ani a devenit spaima școlii! Adrian D., în vârstă de numai 14 ani, a furat bani. A lovit și a amenințat șase copii de vârsta sa. Faptele s-au petrecut chiar în curtea școlii, pe terenul de baschet.

Inculpatul, împreună cu un verișor de-al său, a reușit să inducă frica în alți câțiva copii. Amenințându-i cu bătaia, ba chiar cu omorul. Doar pentru a obține de la aceștia suma de 1 leu și o țigară de la mama uneia dintre victime. Pentru toate acestea, minorul s-a ales cu dosar penal. Fapta băiatului pare a deveni o modă. Tinerii minori exercitând acte de violență, unii imitând chiar interlopii.

La doar 14 ani a devenit spaima școlii! Imită chiar interlopii

În seara zilei de 17 august 2022, minorul Adrian D. a mers, împreună cu verișorul său, în vârstă de 13 ani, pe terenul de sport al unei școli. Inculpatul l-a pus pe cel care venise cu el să meargă să îi salute pe copiii aflați pe teren. Sub pretextul că îl cunoștea pe unul dintre aceștia. După asta, Adrian D. și-a pus verișorul să le solicite bani și țigări, iar apoi l-a lovit cu palma peste față pe unul dintre ei, spunându-i că „are cam mult tupeu“.

În timp ce inculpatul a început să amenințe victimele cu bătaia, verișorul său i-a urmat exemplul, ba mai mult, le-a cerut să se așeze în genunchi. Victimele au refuzat să îngenuncheze, așa că inculpatul a trecut la fapte. Nu i-a mai amenințat pentru moment, dar, în schimb, l-a prins pe unul dintre copii de gât și l-a trântit la pământ, apoi a început să îl lovească cu pumnii și picioarele în față. Acesta a cedat într-un final și, neavând țigări, i-a dat singurii bani pe care îi avea în rucsac, adică 1 leu.

Nu e prima oară când o persoană minoră comite tâlhării pentru sume nesemnificative, un caz asemănător fiind cel din iarna anului 2020. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă

Cauți un job șmecher! ANAF scoate la concurs 100 de locuri de muncă. Conform anunțului publicat de ANAF, pe lista...

Alte știri din aceeași categorie