a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 22 martie, 2023

Lemnul, sursă de îmbogăţire….

Alte Știri

Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Câmpulung, în cadrul unei acţiuni de verificare şi control pe raza de competenţă au oprit în trafic două autoutilitare încărcate cu material lemnos.

Conducătorilor auto lei-au fost solicitate de oamenii legii documentele de provenienţă şi transport al materialului lemnos, iar pentru că nu a avut acte, poliţiştii l-au condus la Ocolul Silvic din Câmpulung unde au solicitat sprijinul pădurarilor. Aici după o vreme s-a prezentat un bărbat cu două avize de însoţire a mărfii, care după ce au fost studiate de poliţişti, aceştia au stabilit că nu erau conforme cu realitatea, adică nu erau emis pentru acele transporturi. Mai mult unul dintre cei care se afla în maşină a spus că: „am luat lemnul de la cineva şi îl vând că acum e al meu, ce e cu asta???”, adică a lăsat să se înţeleagă că a făcut o afacere.

După ce li s-a explicat ce abatere au făcut conducătorii auto au fost invitaţi în sediul Ocolului Silvic din Câmpulung unde le-au fost întocmite procesele verbale de sancţionare. Materialul lemnos a rămas la O.S. Câmpulung.

Ultimele Știri

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat. De-a lungul timpului, majoritatea...

Alte știri din aceeași categorie