11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Urlete şi ţipete la spitalul din Câmpulung

Alte Știri

Circ la spitalul din Câmpulung, luni după amiază, atunci când mai multe persoane au adus o femeie de 50 de ani care, aşa după cum declarau membri familiei, „era sănătoasă, a venit pe picioarele ei, a zis că nu are aer şi a murit cu zile”.

Dochia Feroiu de 50 de ani a fost adusă la spital luni după prânz. Copiii, cei care au venit cu femeia spun că aceasta acuza dureri în piept şi aşa că au adus-o la UPU, numai că aici femeia în loc să se înzdrăvenească, a decedat: „Am plecat de acasă cu mama şi cu fraţii mei şi copilaşii. Era bine, vorbea, pe picioarele ei, era sănătoasă şi aici am ajuns la doctorii ăştia de mi-au omorât-o. A intrat întâi aici la urgenţe. De aici mi-a dus-o sus la etajul trei şi acolo nu aveau oxigen să îi pună. A lăsat-o aşa, mi-a zis mămica mea că îi e sete, i-am dat apă cu degetul, s-a învineţit apoi şi gata… mi-au omorât-o pe mămica mea….”, se jelea una din fiicele femeii.

Oxigenul i-ar fi salvat viaţa???

Membri familiei cu greu au fost potoliţi, asta după ce la spitalul din Câmpulung au sosit două echipaje de intervenţie ale Poliţiei Câmpulung şi jandarmii musceleni, care au reuşit să potolească spiritele. Fiica femeii de 50 de ani spunea că oxigenul i-ar fi salvat viaţa: „Am adus-o pe mama că se simţea rău, o durea în piept şi tuşea. Mergea ea, nu era la pat. A lăsat-o aici pe un scaun, pe sus pe la trei la fel a pus-o pe o masă şi uite aşa mama noastră s-a dus… Aşa mori cu zile în spital”, spune o altă fiică a femeii decedate.

Aceasta mai spune că Dochia avea probleme cu inima şi era diabetică, însă nici un doctor de pe la spitalele pe unde a mai fost cu ea nu i-au spus că va muri. Medicii de la Câmpulung au spus că decesul se pare că a suferit de la un infarct miocardic, însă numai după autopsie se va stabili cu certitudine care a fost cauza decesului şi dacă este sau nu cineva vinovat de acest lucru. La spital s-au deplasat şi poliţiştii musceleni care vor avea şi ei în vedere acest caz.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie