10.2 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman!

Alte Știri

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman! O mână de bărbat, găsită seara trecută pe raza comunei Dragoslavele, a băgat spaima în localnici. Chiar dacă sunt forțe importante comasate în comună și care caută atât terestru cât și pe apă, oamenii se tem. Căutările vor continua și în zilele următoare.

Teama acestora este justificată, să găsești o mână pe stradă nu e chiar un noroc. Oamenii spun că se tem pentru viețile lor.
”Ne e teamă. Cum să mai stăm liniștiți când aici s-a găsit mâna omului ăluia. Nu mă interesează dacă a fost infractor sau ce e cu el. Pe mine mă interesează finalul, l-a tăiat cineva, sau ce s-a întâmplat. Ce dacă e poliție, jandarmi, pompieri, salvamontiști, intră unul peste tine în casă și te omoară pentru nimic. Ce vremuri trăim, nu mai ai siguranța zilei de mâine și nici nu8 mai stai sigur că nu pățești nimic”, spune o femeie din zonă.

CITEȘTE ȘI. Un cunoscut interlop găsit bucăți, după ce a fost tranșat, în nordul județului Argeș

În zona respectivă locuiesc sute de familii de oameni care își fac fel de fel de povești privind mâna găsită pe 8 decembrie aproape de miezul nopții pe stradă la Dragoslavele.

Locuitorii unei comune din Argeș, baricadați în case, din cauza unei mâini găsite, o bucată dintr-un cadavru uman!

”Am auzit că ar fi mers pe munte. Dacă a mers, singur nu putea. Trebuia să se și cazeze undeva, dar unde? E clar un mare mister. Dacă la început credeam ce spuneau unii că ar fii fost împrăștiate bucăți de cadavru pe apă sau prin pădure, aruncate în patru zări, așa cum se spune, ca să nu fie găsit, acum tind să cred că a mers pe munte și a fost omorât.

De ce sau cine, doar Dumnezeu știe, eu cred că a fost omorât de om. Nu neg faptul că și sălbăticiunile fac asta, dar cum naiba a ajuns mâna aia aici. Poate doar dacă a adus-o apa, a scos-o vreun câine din apă și a mai și mâncat din ea, că îi atârna un os, până la cot, din ea… Nu știu ce să mai cred, e horror”, spune un alt dragoslovean.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie