14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 3 iunie, 2023

Medicul primar pneumolog, Anca Dumitrescu colaborează cu Clinica Medicală Parga Sat

Alte Știri

Medicul primar pneumolog, Anca Dumitrescu colaborează cu Clinica Medicală Parga Sat. Începând cu data de 17 mai, medicul primar pneumolog cu o experiență de peste 30 de ani în explorări funcționale respiratorii și competențe recunoscute în domeniul său de specializare s-a alăturat medicilor Clinicii Medicale Parga Sat.

”Suntem mândri să adăugăm o astfel de specializare, ceea ce ne permite să oferim o gamă mai largă de servicii de diagnostic și tratament pentru afecțiunile respiratorii.

Medicul primar pneumolog, Anca Dumitrescu colaborează cu Clinica Medicală Parga Sat

Doamna Doctor Anca Dumitrescu a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, efectuând apoi rezidențiatul la Institutul Marius Nasta – București.

In anii ce au urmat Doamna Doctor a efectuat o serie de cursuri și stagii de perfecționare în ventilație noninvazivă, somnologie, geriatrie și homeopatie și va fi disponibilă la Clinica Parga Sat pentru a oferi consultații și a răspunde tuturor întrebărilor dumneavoastră.

În ceea ce privește explorările funcționale respiratorii, suntem mândri să folosim cele mai noi tehnologii și echipamente pentru a vă oferi cele mai precise și detaliate informații despre sănătatea dumneavoastră respiratorie.

În clinica noastră veți găsi un mediu prietenos, profesionist și dedicat sănătății dumneavoastră.
Contactați-ne pentru a programa o consultație și pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de explorări funcționale respiratorii.
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag la Clinica Parga Sat!”

30 de ani de Excelență Medicală!”

Centrul Medical Parga Sat

📍Câmpulung, str. Republicii, nr. 7 – 0741 073 013.
📍Câmpulung, str. Matei Basarab, nr. 33A – 0757 068 07, se arată în postarea clinicii din social media.

Ultimele Știri

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime

Festivalul Covrigilor cu Ou. Cel mai delicios la cote maxime. Anul acesta durează 2 zile și este organizat de...

Alte știri din aceeași categorie