23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

Mega reduceri la Kaufland. Totul la 5 LEI

Alte Știri

Mega reduceri la Kaufland. Totul la 5 LEI. Produse la mare căutare în rândul gospodinelor la prețuri foarte mici. La Kaufland găsești în fiecare săptămână oferte noi. Începând de miercuri, economisești bani pentru o săptămână întreagă, la aproape toate alimentele.

CITEȘTE ȘI. Veste imensă pentru românii cu venituri mici. Anunț de ultimă oră!

Fie că e vorba de legume, fructe, carne, pește, brânzeturi, ouă, delicatese, băuturi, dulciuri, produse congelate. Dar și la alte multe articole care îți fac viața mai simplă și frumoasă.

CITEȘTE ȘI. Super Weekend la Lidl. Produsele de vară care sunt la mare căutare în rândul românilor

Răsfoiește revista Kaufland din perioada 17.06 – 23.06.2024 și descoperă noile oferte Kaufland la legume și fructe proaspete, carne, dulciuri, articole pentru bucătărie și casa ta.  Nu rata oferta Kaufland de luni și marți și zeci de reduceri zilnice la produsele din magazinele Kaufland.

Mega reduceri la Kaufland. Totul la 5 LEI

CITEȘTE ȘI. Sigur nu știai asta despre produsele Cien de la LIDL. Ce conțin? Prețurile lor au cucerit toată planeta

Marți și miercuri, produsele sunt de la 5 LEI și 10 LEI. Aici găsiți o gamă variată cum ar fi smântână de gătit la 200 ml, redusă cu 20% la doar 5 LEI, pate de porc BUCEGI la 300 grame, la doar 5 LEI, iaurt în stil grecesc la 300 de grame la doar 5 LEI, macrou file la 115 grame la doar 5 LEI. De asemenea mai găsiți prosoape de hârtie – 2 role.

CITEȘTE ȘI. Veste uriașă legată de bursele școlare. Când intră banii pe carduri?

Oferta săptămânii în perioada 19.06 – 25.06.2024 o puteți găsi la Vin alb și roșu, 1 litru la doar 10 LEI, FINETI, cremă de cacao, redusă la 39% la doar 10 LEI, salam toscana la 10 LEI, șuncă light și Camembert toate la 10 LEI.

CITEȘTE ȘI. O cremă de 5 euro din supermarketul Lidl, este mai bună decât produsele de lux

Mai mult decât atât toată săptămâna sunt 600 de produse cu simbolul – 10%. Scanează Kaufland Card și reducerea se va aplica la casa de marcat – 10%.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie