23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

Super Weekend la Lidl. Produsele de vară care sunt la mare căutare în rândul românilor

Alte Știri

Super Weekend la Lidl. Produsele de vară care sunt la mare căutare în rândul românilor. Au preț redus și cu siguranță se vor vinde repede. În magazinele din întreaga țară, ofertele sunt la ordinea zilei. Săptămânal, dar și în weekend, apar noi cataloage, iar numeroase produse ajung să aibă prețuri imbatabile.

CITEȘTE ȘI. Boala care te lasă definitiv pieton! Adio, permis de conducere!

Ce oferte sunt în următoarele două zile? Lidl dă startul pentru Super Weekend. Astfel, atât sâmbătă, cât și duminică, cei care ajung în magazine pot achiziționa o serie de produse care sunt reduse chiar și cu peste 40%.

CITEȘTE ȘI. Sigur nu știai asta despre produsele Cien de la LIDL. Ce conțin? Prețurile lor au cucerit toată planeta

Lidl bagă la raft, sâmbătă, 15 iunie 2024, atât mezeluri, carne, cât și pește, dar și bere. Unele produse sunt reduse, în timp ce altele se află în stoc limitat, astfel că cei interesați ar fi bine să se grăbească.

În catalogul publicat de retailer avem în primul rând ceafa de porc cu os feliată. Acest produs e redus cu 16%. Astfel, prețul pentru 100 de grame e de doar 2,49 lei, în loc de 2,99 lei cât era înainte.

CITEȘTE ȘI. Ce medicament vital pentru bolnavi, dispare din România? 31 iulie e ultima zi, de găsit în farmacii

Și cârnații sticks de la Pikok fac parte din oferta retailerului. În cazul acestui produs vorbim despre o reducere de 40%. Aceștia pot fi achiziționați pentru doar 5,39 lei, în loc de 8,99 lei, prețul anterior.

Lidl bagă la raft, sâmbătă, 15 iunie 2024 și pește, la un super preț. Clienții care ajung în magazine pot achiziționa file de cod de Alaska de la Ocean Sea. Acest produs are un preț redus cu 42%.

CITEȘTE ȘI. Nu mori de foame. Ce produs poți cumpăra cu 1 LEU de la LIDL?

Astfel, 500 de grame costă doar 10,99 lei, în loc de 18,99, prețul anterior. Iar un alt produs pe care românii îl adoră în zilele toride de vară și chiar în weekend este berea rece, care de asemenea e la ofertă. Clienții Lidl pot achiziționa berea blondă Neumarkt la 1 litru pentru doar 4,29 lei. În cazul acestui produs însă, stocul este unul limitat, astfel că cei interesați ar fi bine să se grăbească.

CITEȘTE ȘI. GROAZNIC. La ce preț ajunge uleiul. Trebuie să știe toată lumea!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie