3 C
Campulung Muscel
luni, 4 martie, 2024

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a venit la Pitești unde a vizitat Simfonia Lalelelor

Alte Știri

Duminică, 23 aprilie 2017, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a venit la Pitești unde a vizitat Simfonia Lalelelor. Împreună cu președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, ministrul Cercetării, Șerban Valeca și viceprimarul municipiului Pitești, Sorin Apostoliceanu, ministrul Agriculturii a vizitat standurile producătorilor de pomi fructiferi, arbori, arbuști fructiferi, plante ornamentale și flori prezenți în acest an la Simfonia Lalelelor.

Ministrul Petre Daea a discutat cu expozanții despre problemele acestora ca și despre speciile și soiurile cele mai cerute și vândute și a cumpărat flori.  Ministrul Petre Daea le-a a oferit și răspunsuri la întrebările acestora legate de proiectele și programele finanțate de minister. Prezența ministrului Agriculturii în județul Argeș a fost un bun prilej pentru reprezentanții administrației județene de a aborda și problemele legate de agricultura din județul nostru și ale agricultorilor argeșeni.

Ultimele Știri

De ce după recalculare e șoc la pensii? Exemplu, pensionari cu 27 ani lucrați, 5.500 lei pensie. Altul: 43 ani munciți, 3.100 lei

De ce după recalculare e șoc la pensii? Exemplu, pensionari cu 27 ani lucrați, 5.500 lei pensie. Altul: 43...

Alte știri din aceeași categorie