Mircea Mardare este noul comandant al Detașamentului de Pompieri din Câmpulung
Mircea Mardare este noul comandant al Detașamentului de Pompieri din Câmpulung

Mircea Mardare este noul comandant al Detașamentului de Pompieri din Câmpulung

Mircea Mardare este noul comandant al Detașamentului de Pompieri din Câmpulung. Locotenent colonelul, Mircea Mardare a câștigat concursul pe post în luna iunie. Învestirea oficială a avut loc în această dimineață în prezența inspectorului șef, locotenent colonelul Bogdan Olar și a primarului Elena Lăsconi.

„Mă bucur de această schimbare şi a venit într-un moment oportun, în ultimele luni nu a fost o conducere care să fie instituită în baza unui concurs, au fost o serie de împuterniciri.

Domnul locotenent colonel Mardare Mircea este titular, are o experienţă bogată în ISU, a lucrat la sediul inspectoratului, a îndeplinit sarcinile într-un mod exemplar, a dovedit şi la acest concurs că se poate adapta într-o nouă structură.

Este un moment oportun pentru că planurile pentru sediul de la Câmpulung al subunităţii, pentru noi, ISU Argeş sunt destul de ample, în acest moment această clădire se află într-un proces de reabilitare, suntem la partea de întocmire a documentaţiilor şi în urma expertizelor care vor avea loc se va lua o decizie dacă va fi reabilitată sau daca va fi construită una nouă, vedem în funcţie de rezultatul expertizei.

Din acest motiv trebuie sa avem o conducere stabilă care să poată sa ia deciziile necesare. Aşteptările sunt mari, pentru că trebuie să asigurăm în continuare siguranţa cetăţenilor, să reducem timpii de răspuns la intervenţiile la care suntem solicitaţi şi cetăţeanul să simtă că suntem lângă el şi ca vom interveni în momentul în care chiar are nevoie de noi.

IGSU desfăşoară în acest moment o serie de achiziţii pentru autospeciale cu apă şi spumă, de autoscări de intervenţie la înălţime, prin programe operaţionale regionale şi prin alte programe pe fonduri europene.

Se intenţionează ca în următoarea perioadă tot parcul să fie reînnoit, pentru a putea interveni la situaţiile de urgenţă”, a precizat inspectorul şef al ISU Argeş, Bogdan Olar.

„Ţin să mulţumesc comenzii ISU Argeş şi doamnei primar Lăsconi pentru participarea la învestirea în funcţie, vreau să le mulţumesc şi colegilor. Vreau să asigur comanda ISU, colegii şi câmpulungenii că îmi voi desfăşura mandatul cu bună credinţă, şi în limitele Legii. Sper să avem o colaborare instituţională bună şi să nu avem evenimente foarte grave”, a precizat lt. col. Mircea Mardare.

About The Author

Related posts