35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Moneda din pușculiță care se vinde la prețul unui apartament

Alte Știri

Moneda din pușculiță care se vinde la prețul unui apartament. O persoană care are intenția de a se îmbogății rapid poate să pună la vânzare monede recente la un preț exorbitant. Prin urmare, pe o monedă din anii 2000, se solicită sute de mii de lei pe platformele de vânzare online. Totuși, momentan nu sunt cunoscute motivele pentru care această monedă este listată la un preț atât de mare.

În speranța că anumite monede rare sau cu o vechime considerabilă pot atrage atenția pe piața colecționarilor. Mulți oameni au aspirația de a obține sume exorbitante din vânzarea monedelor.

Moneda din pușculiță care se vinde la prețul unui apartament

Cu toate acestea, nu toate monedele au aceeași valoare. Iar cunoștințele despre numismatică și piața monedelor pot juca un rol extrem de important pentru reușita unei tranzacții.

Astfel, pe platforma de vânzări online OLX, un vânzător a listat o monedă cu un preț uimitor, luând în considerare faptul că moneda respectivă datează din anul 2002.

Ei bine, este vorba despre o monedă de 1 Eurocent, pentru care vânzătorul solicită o sumă extraordinar de mare, și anume 45.000 de euro.

În anunț, posesorul actual menționează că este vorba despre o monedă de colecție extrem de rară, lucru care justifică într-o oarecare măsură prețul exorbitant. Cu toate acestea, el nu furnizează motivul pentru care acest bun este atât de special.

„Vând monedă veche Euro Cent din anul 2002. Moneda este de colecție se găsește foarte rar”, este anunțul vânzătorului de pe OLX.

În plus, moneda de 1 eurocent provine din Germania și a fost emisă până în anul 2003. De asemenea, ea este fabricată din oțel și este acoperită cu un strat de cupru, iar marginea ei este netedă.

Forma acesteia este circulară, și are o greutate de 2,3 grame. Diametrul monedei de 1 eurocent din Germania măsoară 16,25 milimetri, iar grosimea sa este de 1,67 milimetri.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie