7.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 21 februarie, 2024

Nu disperați. Ce se va întâmpla cu factura la gaze pe luna ianuarie. Vă calmează cei de la Hidroelectrica

Alte Știri

Nu disperați. Ce se va întâmpla cu factura la gaze pe luna ianuarie. Vă calmează cei de la Hidroelectrica. Procesul de facturare va avea loc etapizat și se va desfășura în decursul mai multor zile. Asta până când toți clienții vor primi facturile aferente lunii ianuarie. Engie asigură clienții că procesul de facturare va ajunge la zi în prima săptămână a lunii februarie, scrie economica.net.

De asemenea, Engie informează că facturile vor fi emise cu data curentă pentru toți clienții. Iar termenele de plată se vor decala în funcție de data de emitere a acestora. Termenele de plată vor începe să curgă din momentul emiterii facturilor și se vor calcula astfel: dată de emitere + număr de zile conform termenului de plată agreat în contract.

CITEȘTE ȘI. Milioane de români primesc 750 de lei ajutor de la Stat. Cât de repede le intră banii!

Cei care nu au planificată perioada de autocitire/transmitere index în intervalul 12-22 ianuarie 2024 nu vor fi afectați de această indisponibilitate temporară a sistemelor informatice. Pentru clienții a căror perioadă de autocitire/transmitere index este programată în această perioadă, Engie va emite facturi distincte pentru fiecare perioadă de facturare.

Aceste facturi vor fi calculate pe baza datelor de consum primite de la operatorii sistemului de distribuție sau în baza convenției de consum, anexă la contractul de furnizare.

Nu disperați. Ce se va întâmpla cu factura la gaze pe luna ianuarie. Vă calmează cei de la Hidroelectrica

În plus, Engie reafirmă angajamentul său față de clienți. Și introduce noul sistem iHidro, o aplicație mobilă destinată celor aproape 600.000 de clienți ai săi. Această aplicație va facilita procesul de plată a facturilor. Oferind utilizatorilor posibilitatea de a vedea istoricul facturilor, de a consulta soldul și de a transmite indexul lunar. Aplicația iHidro este disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play. Oferind o soluție modernă și eficientă pentru administrarea serviciilor furnizate de Engie.

O noutate majoră pentru clienți este lansarea aplicației mobile iHidro

Pe de altă parte, cea mai valoroasă companie de stat din România, Hidroelectrica, începe să emită facturi digitale și aduce beneficii prin noua aplicație iHidro. Astfel, începând cu 18 ianuarie 2024, facturile pentru luna decembrie 2023 vor fi emise și transmise clienților, anunţă Antena 3.

CITEȘTE ȘI. Cât câștigă un prosumator și cu ce probleme se confruntă. România nu vrea mai multă energie verde

O noutate majoră pentru clienți este lansarea aplicației mobile iHidro, disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play. Această aplicație vine în întâmpinarea celor aproximativ 600.000 de clienți ai Hidroelectrica, facilitând procesul de plată a facturilor, consultarea istoricului acestora, verificarea soldului sau transmiterea indexului lunar.

Ultimele Știri

Priviți distanța! Nu se apropie de Ea, le e frică că se ia!

Priviți distanța! Nu se apropie de Ea, le e frică ca se ia! La ora 12.00 a început dezbaterea...

Alte știri din aceeași categorie