23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

Pericol de explozie pe cea mai tranzitată stradă din Câmpulung Muscel

Alte Știri

Pericol de explozie pe cea mai tranzitată stradă din Câmpulung Muscel. Întâmplarea a avut loc, luni, 10 iunie pe strada Grigore Alexandrescu, centura de ocolire a municipiului. Muncitorii de la societatea furnizoare de apă executau lucrări la rețeaua de alimentare cu apă.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Pe aceeași parte unde se afla conducta de apă cât și cea de gaze naturale. Cei de la Edilul C.G.A implicați în această întâmplare periculoasă spun că conducta de gaze nu era semnalizată corespunzător, motiv pentru care muncitorii nu au putut să o observe. Cupa excavatorului a atins-o și gazul a început să iasă cu presiune.

CITEȘTE ȘI. Sigur nu știai asta despre produsele Cien de la LIDL. Ce conțin? Prețurile lor au cucerit toată planeta

Pericol de explozie pe cea mai tranzitată stradă din Câmpulung Muscel

CITEȘTE ȘI. România din locul Sfânt al Muscelului. Ce secrete ascunde Mânăstirea Nămăiești legate de Regina Maria, Paris și apostolii Domnului Isus!

A fost nevoie de intervenție în forță, în urma unui apel la 112. La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu un echipaj cu apă și spumă. Aceștia au oprit traficul în zonă și au solicitat un echipaj de la Distrigaz pentru a opri gazele. Circulația rutieră a fost blocată în zonă. S-a circulat alternativ mai multe ore. În tot acest timp soferii au stat blocați în trafic pe cel puțin 2 kilometri.

CITEȘTE ȘI. Vând casă cu 7.000 de euro și cu teren mult. Anunțul care a șocat pe toată lumea, dar e real!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie