Peste 1000 de persoane pozitive COVID-19!

Peste 1000 de persoane pozitive COVID-19!

Chiar dacă amenzile sunt usturătoare, argeșenii refuză să respecte regulile. Argeșul a trecut pragul de 1000 de persoane pozitive COVID-19! În acest moment suntem zonă roșie, dar lucrurile s-ar putea schimba măcar dacă s-ar păstra distanța socială masca ar deveni obligatorie acolo unde sunt multe persoane. Spitalele sunt la capacitate maximă iar bolnavii de Covid 19 sunt transferați prin alte județe.

Numai la Câmpulung într-o unitate de producție deținută de o companie din segmentul componentelor auto au fost depistate 30 de persoane infectate cu Sars CoV-2. Conform primelor date aceștia au manifestat simultan simptomele și se presupune că au contatctat virusul din fara întreprinderii. De menționat că cei 30 de angajați își au domiciliul în mai multe comune din jurul Câmpulungului.

Potrivit ultimei comunicări din partea Grupului de comunicare Strategică, în Argeș au fost înregistrate 1016 persoane infectate cu noul coronavirus.

Instituția Prefectului Argeș informează că situația epidemiologică din județ, conform datelor DSP, se prezintă după cum urmează:
-persoane aflate în carantină: 1;
-persoane aflate în izolare (anchetă epidemiologică): 126;
-persoane internate în spital: 426 (dintre care 10 la ATI);
-persoane asimptomatice aflate în unități de izolare și tratament: 24;
-persoane vindecate: 249;
-persoane diagnosticate pozitiv: 1016;
-persoane decedate: 53.

About The Author

Related posts