-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Podul devastat din Argeș va fi reabilitat ultramodern

Alte Știri

Podul devastat din Argeș va fi reabilitat ultramodern. A fost semnat contractul de proiectare (P.A.C + P.T.E) pentru Podul de la Poiana Lacului de pe DN67B, km 75+800. De asemenea, s-a constituit garanția de bună execuție. Se așteaptă emiterea ordinului de începere pentru această fază.

De la emiterea ordinului de începere, pentru podul devastat proiectarea trebuie să dureze maximum două luni. Apoi se va cere finanțarea lucrării și se va scoate la licitație execuția.
Podul devastat din Argeș care se află în administrarea CNAIR. Podul a fost distrus de inundațiile din 2014. În prezent circulația se desfășoară pe un pod improvizat.
„Nu pot decât să le mulțumesc pentru susținerea demersului nostru colegilor parlamentari și, cu precădere, oficialilor de la Ministerul Transporturilor.

Știu foarte bine situația de la Poiana Lacului, era imperios necesară această investiție.

Este în principal meritul lui Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, care s-a dovedit, încă o dată, deschis la solicitările noastre. De altfel, de când Sorin Grindeanu este ministru, putem spune că avem parte de cele mai ample investiții în infrastructura pe drumuri naționale în județul Argeș. Lucru care nu poate decât să ne bucure.
Cu atât mai mult cu cât aceste investiții vin în completarea eforturilor pe care Consiliul Județean Argeș le depune pentru a moderniza drumurile județene. Dar și, prin sprijinirea primăriilor, pentru modernizarea drumurilor comunale.
Am spus de la început că infrastructura rutieră reprezintă o prioritate a mandatului acestei conduceri a Consiliului Județean. Mă bucur că putem aveam, în sfârșit, parteneri și la ministerul Transporturilor pentru investițiile în drumurile naționale pe care CNAIR le are în administrare”, a precizat președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă.
Podul devastat din Argeș. Semnarea contractului de proiectare pentru podul de la Poiana Lacului a fost posibilă acum. Asta pentru că, după lungi procese, s-a reușit, la finalul anului trecut, rezilierea contractului. Ca urmare a unei decizii definitive a instanței. În vechiul contract firma câștigătoare nu și-a respectat angajamentele.
Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie