13.5 C
Campulung Muscel
joi, 30 mai, 2024

Prefectul a tăiat tortul celui mai mare cinematograf din Argeş!

Alte Știri

Cinema Trivale s-a deschis în Trivale Shopping Center, chiar în centrul oraşului Piteşti. La eveniment a luat parte şi prefectul Mihail Oprescu cel care a tăiat tortul sub formă de miniatură al cinematografului. Multiplexul îşi aşteaptă spectatorii cu şapte săli de cinema de ultimă generaţie, prevăzute cu tehnologie 4K şi 3D, devenind astfel cinematograful cu cele mai multe săli din oraş. Cinema Trivale şi-a deschis porţile pentru public după o investiţie de peste 2,5  milioane de euro derulată de Wini Imobili, pe parcursul a cinci luni, în urma căreia argeşenii pot merge acum la cinematograful cu cele mai multe săli din oraş, complet digitalizat, şi dispunând de aproximativ 800 locuri.

Cinema Trivale poate găzdui şi expoziţii, lansări de produse şi conferinţe de presă, mulţumită arhitecturii sale şi tehnologiilor multimedia de ultimă oră – de la echipamente de conferinţă până la proiecţii în direct ale unor spectacole organizate la distanţă. Modernizat complet în 2010, Trivale Shopping Center oferă o ambianţă primitoare şi găzduieşte magazine de articole vestimentare, încălţăminte, marochinărie, parfumerie, bijuterii, decoraţiuni interioare şi articole pentru casă. Complexul dispune şi de un spaţiu de joacă generos, la etajul 2, cu jucării pentru toate vârstele, unde copiii, dar şi cei mari, se pot distra în siguranţă.

 

 

Ultimele Știri

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc

ARGEȘ. Până la sfârșitul săptămânii are loc o manifestare unică în peisajul teatral românesc. Este vorba despre Festivalul Internațional...

Alte știri din aceeași categorie