6.3 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 26 noiembrie, 2022

PRIMĂ. Câţi cârnaţi şi câte jumări poţi să iei cu bonusul de sfârşit de an

Alte Știri

PRIMĂ. Câţi cârnaţi şi câte jumări poţi să iei cu bonusul de sfârşit de an.

70% dintre companiile participante la cel mai recent sondaj eJobs au declarat că anul acesta vor oferi angajaților beneficii extrasalariale de sărbători. 7,5% au răspuns ferm că nu au bugetat o astfel de acțiune, în timp de 22,5% nu știu încă dacă vor face sau nu ceva în acest sens. 64,3% au ales primele în bani, care reprezintă, de altfel, și stimulentul cel mai dorit de angajați.

43% vor organiza o petrecere de final de an pentru toată echipa, iar 28,6% dintre angajatori vor achiziționa coșuri cu produse specifice de sezon pentru toți angajații. Alte beneficii menționate de participanții la sondaj au fost voucherele și tichetele cadou, zilele libere suplimentare, tichetele de vacanță și tombolele cu premii.

PRIME DE CRĂCIUN 2022. Mii de angajați din România vor primi bani în plus pentru a trece iarna. ING Bank va plăti o sumă consistentă, pe lângă salariu. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Magie la Câmpulung, de Sfântul Andrei

Magie la Câmpulung, de Sfântul Andrei, miercuri 30 noiembrie. Spectacolul este dedicat copiilor și se organizează în sala de...

Alte știri din aceeași categorie