10.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Primarul Câmpulungului nu a organizat Focul lui Sumedru! A participat la Mățău!

Alte Știri

Anul acesta primăria Câmpulung nu a organizat Focul lui Sumedru. Edilul Liviu Țâroiu a decis să participe la Mățău, unde Norris Măgeanu a aprins cel mai mare foc, pe cel mai înalt deal din România. Evenimentul a fost deschis de Măriuca Enache, micuța care a cântat Imnul României. Liviu Țâroiu a stat cu mâna la inimă semn de patriotism, făcând acest lucru de mai multe ori, în cursul zilei de astăzi deoarece a participat și la evenimente organizate de Ziua Armatei. 

Focul s-a aprins la ora 20:00, iar în jurul focului au bătut pasul tradiţional al celui mai cunoscut dans popular românesc călușarii ansamblului Plaiuri Muscelene, iar acordurile muzicale au fost întreținute de binecunoscuta solistă de muzică populară Rodica Voicu, de talentata musceleancă Măriuca Enache, de tarafe de lăutari dar și de alți artiști locali. Pe lângă ingredientele obişnuite la această sărbătoare – covrigii, merele ce au fost împărţite în primul rând copiilor, nu au lipsit grătarele bine încinse cu mici şi pastramă, ţuica fiartă sau mustul. Organizatorii au împărțit celor prezenți lampioane special pregătite astfel încât la momentul anunțat de organizatori, toate au fost eliberate către cer într-un spectacol de lumină și culoare.

Ultimele Știri

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel

VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel. Acesta a avut loc de Dragobete. Cu...

Alte știri din aceeași categorie