Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Primarul Florin Bogdan Proca a depus jurământul
Primarul Florin Bogdan Proca a depus jurământul

Primarul Florin Bogdan Proca a depus jurământul

Primarul Florin Bogdan Proca a depus jurământul. La primăria Berevoești a avut loc ședința de constituire a Consiliului Local al comunei Berevoești și totodată depunerea jurământului de către primarul ales al comunei Berevoești –Proca Florin Bogdan și de către consilierii locali.

,,Îmi doresc să fie un mandat de bun augur, în care primarul și Consiliul Local să conlucreze în interesul comunei și al cetățenilor iar realizările să fie cât mai multe și importante pentru comunitate! Doresc să-i felicit pe consilierii locali aleși și le urez succes în noul mandat. Vă mulțumim încă o dată pentru încrederea și votul acordat! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a scris primarul Florin Bogdan Proca pe pagina sa de socializare.

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată în decursul mandatelor de primar. Am fost și voi rămâne un primar ales de comunitate, din comunitate, pentru comunitate. Un primar tânăr născut și crescut aici, în Berevoești, un primar atent la problemele dumneavoastră.

În cei 8 ani de activitate politică și administrativă, am muncit alături de dumneavoastră și am crezut, împreună cu dumneavoastră, în viitorul comunei. Programul meu este realist și se bazează pe discuțiile și analizele făcute cu cetățenii comunei Berevoești.

Echipa Primăriei Berevoești și Consiliul Local depun toate eforturile pentru dezvoltarea, modernizarea și evoluția comunității locale.

Gestionarea eficientă a bugetului local și atragerea de fonduri prin programe nerambursabile, au fost prioritatile autorităților locale în acest mandat care s-au materializat în investiții importante în domeniul infrastructurii, serviciilor publice, al culturii și cultelor și nu numai.     

Motivația echipei manageriale a Primăriei Berevoești este realizarea unei administrații competente, îmbunătățirea calității vieții locuitorilor comunei, asigurarea accesului la servicii și utilități, dorința de a construi împreună o localitate modernă, la standarde europene, pentru cetățeni și împreună cu aceștia.

Sunt de părere că atragerea de fonduri europene este esențială în domeniul de activitate al administrației publice locale și acest lucru ar trebui să reprezinte o prioritate pentru noi toți în mandatul 2020-2024.

Banii europeni au schimbat spectaculos viața locuitorilor din comunele care au avut proiecte și deschidere să folosească acest mecanism de finanțare.

Primăria Berevoești s-a remarcat în ultimii ani printr-un progres evident în ceea ce privește nivelul de dezvoltare a localității.

În acest mandat prioritatea mea zero este introducerea gazelor în toată localitatea, a mai spus primarul Florin Bogdan Proca.

About The Author

Related posts