35.2 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

Produsul de la Dedeman care a fost redus la maximum

Alte Știri

Produsul de la Dedeman care a fost redus la maximum. Produsul nu poate concura cu prețurile altor retaileri. Și orice român are nevoie de el, așa că mai bine profită de ofertă.

Dedeman reduce prețurile la maxim la început de an. Iar un produs care ne-a atras atenția are un super preț și spulberă din plin concurența. Dacă ai nevoie de un televizor nou, atunci mergi la Dedeman. Prețul pentru acest produs este mai mic de 100 de euro și el are cam toate specificațiile de care e nevoie.

CITEȘTE ȘI. Salariu Auchan. Cât câştigă un casier. Se dau şi tichete de masă de 400 de lei

Este vorba despre televizorul LED NEI 32NE4000, care are o diagonală de 80 cm (31.5 inch) și rezoluție HD (1366 x 768 pixeli). Chiar și specialiștii spun că este o opțiune accesibilă pentru cei care caută un televizor simplu.

Televizorul de la Dedeman are un design subțire și modern, astfel că este ideal pentru o cameră ceva mai mică, sau chiar pentru un dormitor ori o bucătărie. Iar în ciuda prețului mic, pe care o să îl spunem mai jos, televizorul oferă o calitate bună a imaginii, cu o luminozitate de 180 cd/mp și un unghi de vizualizare de 176/176 grade.

CITEȘTE ȘI. Văleu. Dispar trei bănci din România. Ce pățesc clienții lor, e nasol rău!

Produsul de la Dedeman care a fost redus la maximum

Și sunetul este foarte bun. Modelul vândut de cei de la Dedeman dispune de un sistem audio stereo, cu o putere totală de ieșire de 16W (2 x 8W), oferind un sunet clar și bine definit.

CITEȘTE ȘI. Telefoane șmechere pentru clienții vechi și noi. Oferte foarte bune de la DIGI RCS RDS

Totodată, dispozitivul are trei porturi HDMI și două USB, oferind o conectivitate convenabilă pentru diverse dispozitive externe precum console de gaming sau laptop-uri. În același timp, televizorul mai are și o ieșire audio digitală, intrare compozită (AV), intrare antenă, un conector SCART și un slot CI+. Mai există și alte funcții, care pot fi citite pe site-ul Dedeman.

CITEȘTE ȘI. Cea mai tare invenție pentru a ne încălzi casa, fără facturi împovărătoare la curent

Cât costă acest produs? Televizorul LED NEI 32NE4000 este o alegere excelentă pentru cei care caută un televizor simplu, ieftin, dar și o calitate bună a imaginii. Acesta se vinde cu 449 lei, iar oferta e valabilă până pe 31 ianuarie 2024, așa că mai bine vă grăbiți.

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie