17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Produsul Lidl adorat de milioane de români a ajuns la raft la super promoție! Costă doar 5.99 lei

Alte Știri

Produsul Lidl adorat de milioane de români a ajuns la raft la super promoție! Costă doar 5.99 lei. E adus la raft de luni, 20 mai 2024. Lidl a pregătit noi reduceri clienților săi. Acestea vor intra în vigoare de săptămâna viitoare. Printre ele se află și un produs adorat de milioane de români, mai ales de către gospodine, căci le este de mare ajutor.

CITEȘTE ȘI. Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Toate reducerile apar în catalogul online al supermarketului. Se pot vizualiza încă de pe acum, pentru a ști care sunt noile articole cu prețuri micșorate și care îți sunt de folos și care nu îți sunt utile.

CITEȘTE ȘI. Cum să scapi de capul enervant care te face să arunci sticlă cu totul la gunoi! Un truc mai puțin știut!

Produsul Lidl adorat de milioane de români a ajuns la raft la super promoție! Costă doar 5.99 lei

De la produse alimentare, până la cele de bucătărie, curățenie, de grădinărit, rechizite, articole vestimentare, produse cosmetice sau alimente pentru animăluțe sunt printre cele care se găsesc în catalogul celor de la Lidl.

CU CINE VOTAȚI LA PRIMĂRIA CÂMPULUNG, LA ALEGERILE DIN DATA DE 9 IUNIE?

  • MĂDULĂREA GEORGEL - PSD (45%, 2.111 Votes)
  • LASCONI ELENA VALERICA - Alianța Drepta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI (35%, 1.662 Votes)
  • DOBRESCU ANDREI - AUR (8%, 380 Votes)
  • MĂGEANU NORRIS MARCU - PNL (5%, 213 Votes)
  • ZICHIL ALEXANDRU IONUȚ - Partidul Alternativa Dreaptă (4%, 200 Votes)
  • DUMITRESCU MARIUS - Partidul S.O.S România (2%, 80 Votes)
  • STUPARU IOAN VIRGIL - PUSL (1%, 60 Votes)

Total Voters: 4.706

Loading ... Loading ...

Produsul pe care îl veți găsi de săptămâna viitoare la costul de doar 5, 99 lei este uleiul Floriol. Stocul este limitat, așadar ar trebuie să vă grăbiți în a-l adăuga în coșul de cumpărături, dacă nu vă doriți să nu-l mai găsiți deloc.

CITEȘTE ȘI. Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Campania de reduceri este valabilă până duminică, 26 mai 2024. În catalog mai apa reduse și roșiile cherry cu ciorchine, de la 8, 99 lei, la 5, 99 lei. Acestea merg foarte bine cu o telemea din lapte de vacă, la prețul de 4, 99 lei, de la 6, 99 lei.

Celor cărora le este poftă de un pepene verde, la Lid se găsește cu -33%, adică de la 5, 89 lei, la 3, 89 lei.  Pentru iubitorii de animale de companie și care au acasă un patruped, în supermarket se va găsi hrană uscată pentru câini la prețul de 35, 99 lei, de la 51, 99 lei.

CITEȘTE ȘI. Documentul obligatoriu pentru milioane de români. Ce trebuie făcut urgent!

Au apărut și nectarinele, care la Lidl au o reducere de 41% și care vor costa 4, 99 lei, de la 11, 99 lei. Acestea pot fi combinate cu căpșunile, pentru o salată de fructe. O caserolă va fi la 8,99 lei, de la 12, 99 lei.

Lidl a intrat pe piața din România în 2011. Atunci a preluat magazinele PLUS, adorate de mulți români datorită costurilor scăzute. Lidl își are sediul în Germania, iar la nivel național avem peste 300 astfel de supermarketuri.

CITEȘTE ȘI. Interzise, rapid. Câteva țări din U.E atac la țigările electronice de unică folosință, ca fiind mai periculoase decât credeai

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie