Protest la Câmpulung pentru că s-a închis sala de fitness! VIDEO

Protest la Câmpulung pentru că s-a închis sala de fitness! VIDEO

A fost organizat la Câmpulung un protest pașnic pentru că s-a închis sala de fitness! Menționăm faptul că la Câmpulung funcționează doar o singură sală de fitness în condițiile în care alte zone publice unde se putea face sport s-au închis.

Cei care o manageriază au fost înștiințați prin hotărârea numărul 28 din data de 03.08.2020, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș că se supsendă activitatea sălii de fitness pentru o perioadă de 14 zile începând cu data de 04.08.2020 de la ora 08.00.

Din această zi o echipă mixtă formată din jandarmi și polițiști verifică în fiecare zi dacă sala este închisă pentru activitățile de fitness și gimnastică aerobică. Dacă proprietarii sălilor de culturism, fitness, gimnastică aerobică nu respectă decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș riscă o amendă de 700 de milioane de lei vechi.

Pentru că sportul este singurul lucru care ne poate ține drepți în toată nebunia asta prin care trecem s-a organizat în curtea sălii de fitness de la Câmpulung un protest pașnic. Au participat clienții sălii alături de proprietarii acesteia cu pancarte, fiecare având câte un mesaj diferit. Fitness, Sănătate, Sport, Libertate.

,,Ne-am adunat aici în curtea sălii de fitness din Câmpulung care a fost închisă pentru 14 zile, ca și toate sălile de fitness din județul Argeș. Protestăm pașnic cu măști și distanțare socială pentru redeschiderea sălilor de fitness. Făcând sport, devii sănătos, cei care practică acest sport își întăresc sistemul imunitar nu se mai îmbolnăvește, nici de Covid 19.

S-a dovedit că într-o sală de fitness organismul capătă putere și rezistență. Numai vorbim de sănătate psihică de care avem nevoie în această perioadă. Aici era singurul loc unde ne mai puteam relaxa, în concedii nu mai putem merge, suntem stresați, hăituți din toate părțile. Am sunat la Prefectură și mi s-a spus că nu s-a făcut o analiză epidemiologică pentru a se vedea dacă există focare Covid 19 în sălile de fitness. Aș vrea să știu motivul pentru care s-au închis sălile. Mi se pare că este abuziv. Sunt un cetățean al acestei țări, care plătește taxe și impozite. Familia mea trăiești din această afacere. Ce facem noi în următoarele 14 zile. Nimeni nu îmi poate răspunde”, ne-a declarat proprietara sălii, Mihaela Teodorescu.

About The Author

Related posts