a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.3 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

Reprezentanţii firmei Straco din Argeş promit că DN 73 va fi asfaltat până la graniţa cu Braşovul

Alte Știri

Robert Sandu, managerul lucrărilor firmei Straco din Argeş ne-a dat asigurări că lucrările la DN 73 ce leagă Piteştiul de Câmpulung şi continuă până la Braşov nu se vor opri iar de anul viitor vor continua pe tronsonul Câmpulung – Braşov.

,,Lucrările o să continue. Societăţile sub-contractante vor continua lucrările conform programului stabilit la semnarea contractelor. La DN 73 se lucrează, nu sunt probleme, oamenii sunt pe şantier, firmele care sunt pe şantier îşi vor primi banii, nu sunt probleme. Există anumite termene de plată pe care aceste societăţi le ştiu încă de când au semnat contractele. Nu ştiu cine s-a plâns de execuţia acestei lucrări, dar ceea ce facem noi se vede în şantier. Nu sunt lucrări ascunse, mergeţi pe asfalt nou. În acest sens carosabilul de la 7 metri se va mări la 9 metri. De la anul ne mutăm la celălalt tronson, Câmpulung Braşov. Finanţare avem, nu avem motive să ne oprim, doar din cauza vremii, alte motive nu există”, ne-a declarat Robert Sandu, şeful lucrărilor firmei Straco.

Ultimele Știri

Vizită importantă a turcilor la Consiliul Județean Argeș. Se deschide o fabrică mare

Vizită importantă a turcilor la Consiliul Județean Argeș se deschide o fabrică mare. Astăzi, 23 martie, Consiliul Județean Argeș a...

Alte știri din aceeași categorie