7.9 C
Campulung Muscel
marți, 23 aprilie, 2024

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cel mai delicios desert pe care îl poți face rapid în casă

Alte Știri

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cel mai delicios desert pe care îl poți face rapid în casă. Ai poftă de ceva dulce, dar nu ai prea mult timp pentru un dulce pentru care să îți lingi degetele.

Avem o rețetă pentru dumneavoastră incredibil de delicioasă.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cel mai delicios desert – Pișcoturi, cremă și pandișpan cu nucă

Ingrediente necesare:

200 grame de biscuiți sau pișcoturi

550 ml lapte proaspăt de vacă

5 ouă

350 grame de zahăr

300 grame de unt

1 budincă de vanilie

1 pliculeț zahăr vanilat

250 grame de nuci

75 de grame de făină.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Pentru glazură:

100 de grame de ciocolată cu lapte

40 grame de unt

30 ml lapte proaspăt de vacă

În plus:

100 de grame de migdale feliate

Mod de preparare:

Se prepară crema spărgând ouăle și separând albușurile de gălbenușuri.

Puneți gălbenușurile într-o oală și adăugați 200 de grame de zahar și 1 pliculeț de zahar vanilat.

Bateți cu un mixer până când amestecul devine alb.
Apoi puneți pe baie de apa și gătiți timp de 10 minute, amestecând constant.

Scoateți, bateți timp de 1 minut cu un mixer și lăsați să se răcească.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Puneți untul înmuiat într-un bol potrivit și bateți cu un mixer până obțineți o cremă pufoasă.

Apoi, lingură cu lingură, se adaugă în amestecul de ouă, amestecând continuu.

Bateți până se omogenizează.

Se prepară budinca de vanilie dizolvând-o în 400 ml lapte rece.

Se pune pe aragaz și se fierbe până când amestecul se îngroașă.
Scoateți, acoperiți cu folie alimentară și lăsați să se răcească complet.

Se adaugă apoi la crema de unt.
Se amestecă până când componentele sunt complet amestecate.

Se prepară albușurile spumă bătând albușurile cu 200 de grame de zahăr într-un bol.

Bateți până se obține o cremă groasă, albă, solidă.

Adăugăm faina și amestecăm ușor cu o spatulă.

Cu un cuțit ascuțit, tăiați nucile în bucăți mari și adaugați la amestec.

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cel mai delicios desert – Pișcoturi, cremă și pandișpan cu nucă

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Acoperiți o tavă dreptunghiulară de copt cu hârtie, turnați aluatul în ea și aplatizați.

Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade și se coace 25 de minute.

Apoi scoateți, răciți și îndepărtați forma și hârtia.

Puneți 100 ml lapte într-un bol și înmuiați pișcoturile sau biscuiții în el.

Aranjați un strat în tava.
Se unge cu cremă și se așează blatul peste cremă.

Ungeți cu crema rămasă și puneți deasupra un nou strat de pișcoturi înmuiate în lapte.

Puneți desertul la frigider pentru 1 oră.

Pregătiți glazura topind ciocolata, laptele de vaca și untul într-un cuptor cu microunde sau pe baie de apă.

Se amestecă bine, se pune într-o pungă și se decorează desertul.

Se presară cu migdale feliate și se servește.

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Să aveți poftă bună!

Ultimele Știri

Vouchere pentru cei cu pensii mici. Ajung Direct prin Poștă

Vouchere pentru cei cu pensii mici. Ajung Direct prin Poștă. Se dau bani în plus de Paște. Cine sunt...

Alte știri din aceeași categorie