4.1 C
Campulung Muscel
joi, 14 noiembrie, 2024

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Ingredientul secret care face ca drobul să nu se mai sfărâme și să fie gustos!

Alte Știri

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Ingredientul secret care face ca drobul să nu se mai sfărâme și să fie gustos!

Unul dintre preparatele care nu lipsește de pe masa de Sărbători este, fără îndoială, drobul. Acest preparat tradițional este considerat un deliciu de numeroase persoane iar pentru a te asigura că vei obține un preparat gustos trebuie să știi câteva.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cum se face un chec perfect după o rețetă românească veche a Sandei Marin

Acest preparat tradițional este considerat un deliciu de numeroase persoane iar pentru a te asigura că vei obține un preparat gustos trebuie să știi câteva trucuri esențiale. Unul dintre preparatele care nu lipsește de pe masa de Sărbători este, fără îndoială, drobul.

REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Ingredientul secret care face ca drobul să nu se mai sfărâme și să fie gustos!

Există mai multe ingrediente pe care le poți adăuga în compoziția drobului pentru a preveni sfărâmarea acestuia în timpul coacerii. Ouăle bătute sunt un liant excelent și vor ajuta la legarea ingredientelor și menținerea formei drobului în timpul coacerii. De obicei, se adaugă aproximativ un ou bătut pentru fiecare kilogram de carne.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Prăjitură cu foi fragede, coapte pe dosul tăvii, fără a folosi cântarul!

Adăugarea unei cantități mici de făină (cum ar fi făina de secară) în compoziție poate contribui, de asemenea, la legarea ingredientelor și la prevenirea sfărâmării drobului.

Înmuierea pâinii sau a pesmetului în lapte și apoi amestecarea acesteia în compoziție poate ajuta la menținerea umidității și la legarea ingredientelor. Adăugarea brânzei rasă în compoziție poate îmbunătăți textura și gustul drobului și poate contribui la legarea ingredientelor.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Brioșe în doar 2 minute

Asigură-te că ai suficient lichid în compoziție pentru a menține drobul umed și suculent. Poți folosi lapte, smântână sau supă de pui pentru a adăuga umiditate. Coace drobul la o temperatură corespunzătoare. O temperatură prea mare sau un timp de coacere prelungit ar putea usca drobul și ar putea contribui la sfărâmarea acestuia.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Prăjitură din doar 4 ingrediente – Rețetă de post

Combinația corectă a acestor ingrediente și respectarea unei tehnici bune de gătit ar trebui să ajute la prevenirea sfărâmării drobului de pui și la obținerea unui rezultat final delicios și bine legat.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Drob de pui delicios, un preparat ideal pentru cei cu probleme de sănătate

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

REVOLTĂ. Consilierii PNL din Poiana Lacului nu au intrat la ședința Consiliului Local

REVOLTĂ. Consilierii PNL din Poiana Lacului nu au intrat la ședința Consiliului Local. Motivul-lipsa proiectelor pentru cetățeni de pe ordinea...

Alte știri din aceeași categorie