17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Revoluție în supermarketuri. Nu vom mai avea voie să punem produsele pe bandă!

Alte Știri

Revoluție în supermarketuri. Nu vom mai avea voie să punem produsele pe bandă! A fost introdus un nou concept care are scopul de a facilita cumpărăturile. Chiar și clienților mai în vârstă le place să le folosească, după cum explică o purtătoare de cuvânt. Conceptul „Scan & Go” există deja în multe magazine Rewe din Germania.

Ursula Egger, purtătoare de cuvânt a Grupului Rewe – Regiunea Sud explică pentru inFranken.de unde este avantajul pentru clienţi. Ultimul supermarket în care a fost introdus sistemul se află în Franconia (filiala Hohenstadt – Pommelsbrunn, Nürnberger Land).

CITEȘTE ȘI. Angajări pe bandă rulantă la LIDL. Salariu de peste 1000 de euro, plus tichete de masă, sporuri şi prime de Paşte

Scanerele de mână din filiala Rewe din regiunea Nürnberg sunt bine primite. „Scan & Go” înseamnă că clienții își pot scana ei înșiși bunurile. Acest lucru a început în 2019 și, potrivit lui Egger, peste 700 de magazine Rewe la nivel național oferă acum Scan&Go.

Revoluție în supermarketuri. Nu vom mai avea voie să punem produsele pe bandă!

„Scanerele de mână sunt situate la intrare. Cu Scan&Go, clienții își pot scana cumpărăturile în timp ce merg la rafturi – fie folosind un scaner de mână, fie cu propriul smartphone – și le pot pune în coșul de cumpărături„, explică ea. Pentru a utiliza funcția de smartphone, clientul trebuie să fie conectat la aplicația Rewe, ceea ce deja se întâmplă în majoritatea sucursalelor din Franconia.

CITEȘTE ȘI. Detalii despre noua schimbare radicală a celor de la Revolut. Vine cu cadouri de milioane

Plata se face la una dintre cele trei case expres. Nu este nevoie să vă așezați la coadă și să întindeți din nou mărfurile pe banda de la o casă obișnuită. „Toate codurile de bare care se află în sistemul de la casa de marcat obișnuită sunt recunoscute cu Scan&Go .”

Scanerele de mână sunt situate la intrare

Un total de 27 de scanere sunt în prezent în filială. Plata normală la casă poate fi, de asemenea, utilizată ca de obicei. Dar: „Echiparea tuturor magazinelor cu Scan&Go nu este în prezent nici planificată, nici rațională. Prin urmare, casele clasice, în care angajații scanează și colectează articole, vor mai exista pentru o lungă perioadă de timp”, a continuat purtătoarea de cuvânt.

CITEȘTE ȘI. Numărul de telefon SALVATOR pentru cei care nu au primit banii pe cardurile de alimente

Dar conceptul funcționează bine, după cum explică purtătoarea de cuvânt. „Scan&Go este bine primit de clienți. Mulți consideră că acest lucru este mai ușor atunci când cumpără.” Deoarece nu este nevoie să stați la coadă, să scoateți și să adunați din nou mărfurile, este mult mai rapid și mai convenabil. „Clienților mai în vârstă le place să folosească funcția.”

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie