0.2 C
Campulung Muscel
duminică, 10 decembrie, 2023

Rupt de beat a insistat să îşi vadă chipul în luciul apei…

Alte Știri

Rupt de beat a insistat să îşi vadă chipul în luciul apei… Nu a reuşit deoarece a fost scăpat la timp de la înec, pentru că a căzut în gol de la 3 metri.

Este vorba despre un localnic din Lereşti, în vârstă de 60 de ani cunoscut ca recidivist şi probleme cu alcoolul. Întâmplarea s-a petrecut în zona Pojorâta, după locuinţele romilor. Se pare că Piticu cum i se spune, a băut bine la cârciuma din zonă după care a plecat să se admire în luciul apei.

Piticu a mai devenit cunoscut în comună după ce a furat într-o noapte 23 de biciclete din comună şi apoi s-a dus la puşcărie.

Localnicii spun că aproape toată viaţa şi-a petrecut-o după gratii, pentru că atunci când era în libertate încălca legea ori de câte ori avea ocazia.

Piticu a fost salvat de cadrele medicale de la Ambulanţă şi transportat la spitalul muncipal Câmpulung pentru mai multe îngrijiri medicale. Bărbatul este în afara oricărui pericol!

Ultimele Știri

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari?

Ce se va întâmpla cu toate cupoanele de transport pentru pensionari? O inițiativă legislativă spune că tichetele de transport...

Alte știri din aceeași categorie