0.7 C
Campulung Muscel
vineri, 8 decembrie, 2023

S-a deschis un nou McDonalds în Argeș. Cozi ca pe vremea lui Ceaușescu

Alte Știri

S-a deschis un nou McDonalds în Argeș. Cozi ca pe vremea lui Ceaușescu. Acesta s-a deschis de puțin timp lângă Dedeman în Pitești. Dotat cu aparatură de ultimă generaţie, are un McDrive de o capacitate impresionantă.

Cel puţin dublu faţă de ce există în prezent la restaurantul de la Gara Sud, cu program 24/24!

S-a deschis un nou McDonalds în Argeș. Cozi ca pe vremea lui Ceaușescu

McDonald’s a deschis pe 22 septembrie 2023 al doilea său restaurant din Pitești și, totodată, restaurantul cu numărul 98 la nivel național Restaurantul, de tip Drive-Thru, este situat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 158 B, în zona de nord a orașului (zona magazinului Dedeman).

Design modern și numeroase opţiuni de comandă

Cu un design modern și cu o suprafață generoasă, noul restaurant pune la dispoziția
clienților multiple opțiuni de comandă. Clienții pot servi produsele preferate pe terasă sau În restaurant, pot lua comanda la pachet, pot comanda la McDrive sau prin serviciul McDelivery. Pentru cei pasionați de cafea și deserturi, spaţiul dispune și de McCafé, unde
consumatorii pot opta pentru o varietate de băuturi calde și reci sau deserturi, inclusiv produse disponibile în ofertă limitată.

Angajament faţă de comunitate

McDonald’s continuă să se dedice practicilor sustenabile. Noul restaurant include coșuri
pentru colectarea selectivă a deșeurilor și pune la dispoziția clienților o stație de
încărcare pentru mașinile electrice, dar marcheazắ și o premieră: integrarea panourilor fotovoltaice concepute să genereze energie pentru consumul intern.

Kiosk-uri digitale de comandă și plată contactless

Restaurantul din Pitești este dotat cu cele mai noi tehnologii integrate de McDonald’s în sistemul de preparare și servire a produselor. Printre inovațiile disponibile se numără ecranele digitale de afișare a produselor, care se găsesc atât în restaurant, cât și la McDrive
și kioskurile de comandă. Acestea le permit clienţilor să își personalizeze produsele, să plătească contactless, fie prin telefon sau card.

Utilizatorii aplicaţiei McDonald’s pot beneficia de oferte, dar și de recompense, prin scanarea codului de loialitate la fiecare comandă, clienții adunând puncte de loialitate. În plus, clienții pot comanda din aplicația McDonald’s, prin Mobile Order & Pay, direct din mașină, în drum spre restaurant sau stând la masă la restaurant.

Restaurantul va fi deschis între orele 07:00 – 24:00 (luni-joi și duminică), între 07:00 – 02:00 (vineri și sâmbătă) și non stop pe linia de drive.

Ultimele Știri

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii

Când vor avea toți pensionarii ȘOCUL vieții! Anunțul șefului Casei de Pensii. Guvernul a anunțat cum calculezi ce pensie...

Alte știri din aceeași categorie