26.8 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Salt aproape mortal. A ajuns cu mașina în râpă după un accident rutier

Alte Știri

Salt aproape mortal. A ajuns cu mașina în râpă după un accident rutier. Neacordarea de prioritate a stat de cele mai multe ori la baza producerii unor evenimente, soldate uneori cu pagube importante. Un asemenea eveniment s-a produs pe raza comunei Stoenești, din județul Argeș.

CITEȘTE ȘI. România de la Muscel. Festivalul Covrigilor cu Ou, cel mai aromat, delicios și distractiv la cote maxime

Două mașini s-au izbit pe un pod. Fiecare circula dintr-un sens de mers. În mașina roșie se afla o șoferiță. În Loganul albastru erau mai multe persoane. Din primele verificări și din declarațiile șoferilor cel din Logan a intrat pe contrasens.

Probabil o fi vrut să evite ceva sau a pierdut pur si simplu controlul asupra mașinii. Pe contrasens a intrat în partea stângă față a mașinii Ford de culoare roșie. Din impact Loganul a sărit de pe pod și s-a dus pe albia râului câțiva zeci de metri.

CITEȘTE ȘI. Cele mai așteptate filme ale verii 2024

Salt aproape mortal. A ajuns cu mașina în râpă după un accident rutier

Din impact a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 6 luni și a unui bărbat de 46 de ani, ambii din Logan. Femeia de la volanul mașinii de culoare roșie nu a suferit vătămări corporale.

@www.ziaruldinmuscel.ro

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ Danger – SoundAudio

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Pagubele materiale sunt însemnate. La fața locului s-au deplasat cadrele Detașamentului de Pompieri Câmpulung pentru asigurarea zonei și extragerea mașinii din albia râului. De asemenea cercetările la fața locului au fost preluate de ofițerii Biroului rutier din Câmpulung. După efectuarea măsurătorilor și audierea conducătorilor auto, cadrele de la Rutieră, vor stabili gradul de vinovăție a părților implicate în accident.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie