16.9 C
Campulung Muscel
luni, 25 septembrie, 2023

Schimb de tineri Responsible Together

Alte Știri

În intervalul 7 – 18 noiembrie 2017, 24 de elevi de la Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu, Mioveni, Argeș și de la Liceul Tehnologic Dacia Pitești, alături de cadre didactice de la instituțiile menționate și de la Clubul Copiilor Mioveni, participă la schimbul de tineri Responsible Together, parte a proiectului Erasmus+ cu același nume, coordonat de organizația Youth for Youth din Cehia, în care Asociația Imago Mundi este partener.

Schimbul de tineri, la care participă 24 de tineri români și 24 de tineri cehi, are drept tematică protejarea mediului înconjurător și se va desăfășura în municipiul Bălan, județul Harghita.

Clubul Copiilor Mioveni, Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu și Asociația Imago Mundi, au încheiat un parteneriat de colaborare, astfel încât 24 de elevi ai celor două licee și tineri din Mioveni și Pitești, să participe la ceea ce este pentru majoritatea, prima experiență de învățare prin programul Erasmus+, finantat de Comisia Europeană.

Schimbul de tineri va fi urmat de activități de diseminare pe tematica protejării mediului, ce vor avea loc în instituțiile partenere.

Ultimele Știri

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici

Câți bani vor lua în plus la pensie cei cu venituri mici și foarte mici. Guvernul a decis majorarea...

Alte știri din aceeași categorie