11.7 C
Campulung Muscel
duminică, 26 mai, 2024

Se strâng semnături online, pentru o sursă alternativă de alimentare cu apă a Câmpulungului!

Alte Știri

Clubul Presei Muscelene, prin vocea cunoscutului realizator de emisiuni, Adrian Popa a inţiat o petiţie online prin care solicită de urgenţă executivului Primăriei Câmpulung, din judeţul Argeş, identificarea unor resurse financiare şi supunerea pentru aprobare Consiliului Local a unui proiect de hotărâre privind alocarea sumei necesare pentru executarea lucrării de realizare a unei surse alternative pentru alimentarea cu apă a municipiului Câmpulung şi a localităţilor limitrofe şi totodată începerea acestei lucrări. Până în prezent petiţia online a strâns doar 25 de semnături, dar cu siguranţă numărul acestora este în creştere. La această petiţie online, Adrian Popa a adăugat şi un comentariu cu următorul conţinut: ,,La sfârşitul săptămânii trecute, Câmpulungul şi localităţile limitrofe au rămas fără apă timp de mai bine de 50 de ore. În urmă cu aproape zece ani, conducerea Primăriei şi Consiliul Local al municipiului Câmpulung primeau, de la societatea furnizoare a apei (S.C. EDILUL CGA S.A), adresa înregistrată la registratura Primăriei cu nr. 21460/26.10.2005 în care se spunea, printre altele: “considerăm că se impune ca în regim de urgenţă să se treacă la înlocuirea unor tronsoane care în ultimul timp au suferit mai multe avarii datorită fie vechimii mari a conductelor, fie a îmbătrânirii premature sau expirării perioadei de lucru normată. Această investiţie se poate face etapizat conform STUDIULUI DE FEZABILITATE întocmit de către S.C. Seta Bucureşti şi aprobat de Consiliul Local al Municipiului Câmpulung”. Acestei înştiinţări i-au urmat alte 8 în anii: 2006, 2007, 2010, 2012 şi 2015.
Mă aşteptam ca după avaria produsă la sfârşitul săptămânii trecute şi după 10 ani de dezinteres, Consiliul Local al Municipiului Câmpulung să fie convocat într-o şedinţă extraordinară în care să se identifice sursa de finanţare şi să se treacă DE URGENŢĂ la începerea lucrărilor de realizare a unei alternative la alimentarea cu apă a Câmpulungului şi a localităţilor limitrofe. Din păcate nu s-a întâmplat aşa şi, din păcatele lor, astăzi, 12 martie 2015, conducta de aducţiune a cedat din nou, lăsându-ne fără apă pentru cine ştie cât timp. Este clar că, din cauza vechimii de peste 30 de ani a conductei, aceasta va ceda din nou, mai devreme sau mai târziu. Aşa că am iniţiat această petiţie care sper să-i scoată din amorţire pe consilierii noştri şi vă invit să o semnaţi, dacă dumneavoastră consideraţi că acest demers este unul util. Vă mulţumesc!”

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie