11.7 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Se va deschide o fabrică de mobilă. 150 de noi locuri de muncă

Alte Știri

Se va deschide o fabrică de mobilă. 150 de noi locuri de muncă.  O companie globală a cumpărat fosta fabrică de materiale de construcții a lui Irinel Columbeanu. Fosta fabrică de materiale de construcții a lui Irinel Columbeanu a fost cumpărată de investitorii suedezi.

Compania, anterior deținută de milionarul român, s-a confruntat cu datorii semnificative, care au condus la declanșarea unei proceduri lungi de lichidare.

CITEȘTE ȘI. Gigantul care face angajări în România. Sute de locuri de muncă sunt disponibile

Cu toate acestea, există planuri promițătoare pentru viitorul acestei facilități, deoarece se pare că va fi recondiționată pentru a găzdui producția de mobilier IKEA.

Este vorba despre fabrica din Târgu Cărbunești, județul Gorj.

Se va deschide o fabrică de mobilă. 150 de noi locuri de muncă

”Investitorul a cumpărat de la lichidator o parte din terenurile și clădirile pe care le avea fosta fabrică a domnului Irinel Columbeanu la Târgu Cărbunești. A solicitat emiterea unui certificat de urbanism pentru construirea unei fabrici pentru materiale folosite la realizarea de mobilier pentru un cunoscut brand internațional”, a spus primarul orașului Târgu Cărbunești, potrivit lgj.ro.

CITEȘTE ȘI. ULTIMĂ ORĂ. Anunț important pentru toți beneficiarii cardurilor de energie

”Din păcate, la primărie nu au ajuns mulți bani, pentru că prima dată trebuie să își recupereze banii statul și ANAF-ul. Avem o datorie de recuperat. Suntem înscriși la masa credală”, a mai spus edilul.

Producția la noua fabrică de mobilă va începe în aproximativ un an și jumătate.

CITEȘTE ȘI. Țeapă pe bandă rulantă pe Internet. Ce au primit damele în loc de UGG-uri?

Se estimează că va oferi în jur de 150 de noi locuri de muncă.

Chiar și după vânzarea fabricii, primăria din Târgu Cărbunești nu a reușit să-și recupereze banii, potrivit declarațiilor edilului. Irinel Columbeanu rămâne în continuare dator cu suma de 600.000 de lei.

Ultimele Știri

Doliu în rândul medicilor din Câmpulung! Lacrimi și durere!

Doliu în rândul medicilor din Câmpulung! Lacrimi și durere! Astăzi am pierdut un medic care și-a făurit profesia mereu...

Alte știri din aceeași categorie