11.3 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Secretul tinereţii fără bătrâneţe! Cremele revoluţionare de faţă cu celule stem

Alte Știri

Spre exemplu, ştiai că celulele stem vegetale pot stimula producţia de elastină şi colagen, atât de necesare pentru menţinerea unui aspect tânăr al tenului?

Există din ce în ce mai mulţi producători de cosmetice care au îmbrăţişat această idee a revoluţiei celulelor stem vegetale iar mulţi dintre ei aleg să introducă în compoziţia cremelor de faţă tehnologii bazate pe celule stem din muguri de argan sau ulei de argan bio, un ingredient miraculos al frumuseţii, o sursă importantă de vitamine, antioxidanţi şi acizi graşi esenţiali. Celule stem din compoziţie hrănesc epiderma, o regenerează, refac stratul lipidic al acesteia şi o protejează de acţiunea nocivă a radicalilor liberi.

Beneficiile produselor cosmetice pe bază de celule stem:

reduce ridurile cu 26% după 8 săptămâni.

creşte fermitatea şi densitatea pielii.

hidratează intensiv tenul.

protejează în mod activ împotriva acţiunii nocive a radiaţiilor UVA/UVB.

reactivează funcţiile de întinerire a pielii.

sprijină procesele naturale de refacere a pielii.

stimulează reînnoirea celulară.

catifelează tenul.

,,Aceste creme cu celule stem de faţă pentru noapte şi zi, sunt foarte căutate de clientele magazinului, din toată zona Muscel. Am avut cliente şi din alte localităţi ale judeţului Argeş care mi-au solicitat aceste creme miraculoase. Efectul de întinerire a pielii este rapid, după doar câteva săptămâni riduri dispar, ajutând tenul să reîntinerească cu 10-15 ani, în funcţie de vârstă. Cele mai căutate creme cu celule stem sunt cele produse de Pellmar. De asemenea şi pasta de dinţi este foarte bună ajută la albirea şi întărirea smalţului dinţilor, precum şi apa de gură care de obicei merg mână în mână”, ne-a precizat Anca Rusu, managerul magazinului naturist Nova Gryn Plant din Câmpulung.

 

 

 

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie