Și-au distrus mașinile în trafic, după care s-au luat la bătaie!
Și-au distrus mașinile în trafic, după care s-au luat la bătaie!

Și-au distrus mașinile în trafic, după care s-au luat la bătaie!

Și-au distrus mașinile în trafic, după care s-au luat la bătaie! A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a-i calma pe cei implicați după un accident rutier.

Ieri în cartierul Grui al orașului Câmpulung la intersecția străzilor Iezer cu Ion Țicăloiu un autoturism maraca VW Touareg care se deplasa dinspre cartierul Grui, condus de un bărbat de 46 de ani din comuna Mihăești a fost lovit de un autoturism marca Renault Megane condus de un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Bughea de Jos. Conducătorul mașinii VW Touareg nu a acordat prioritate de trecere ieșind în fața mașinii Renault Megane care se deplasa dinspre comuna Bughea de Jos.

Impactul fiind violent, acul vitezometrului al mașinii de proveniență franțuzească a rămas blocat la 70 km/h. Cei doi conducători auto s-au dat jos din mașini și s-au luat la ceartă iar lumea s-a strâns ca la urs.

Cearta a degenerat într-o bătaie în toată regula, fiind nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a-i calma pe scandalagii. La fața locului au ajuns multe echipaje ale Poliției, Jandarmeriei, al Poliției Locale, Pompieri, Smurd, al Serviciului Județean de Ambulanță.

În urma accidentului rutier două victime au primit îngrijiri medicale, fiecare din câte un autoturism iar pasagera din Touareg a fost transportată la spital deoarece prezenta lovituri la nivelul capului. Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă iar cei implicați în scandal au sancționați contravențional.

About The Author

Related posts