6.3 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

SRI a pus ochii pe liceeni. Cine se va înregimenta în scurt timp, după descinderile în forță

Alte Știri

SRI a pus ochii pe liceeni. Cine se va înregimenta în scurt timp, după descinderile în forță.

După descinderile de recrutare din facultățile civile, SRI trece acum la recrutarea liceenilor. Instituția a transmis către Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Dolj oferta educațională din 2024. Ofertă pentru elevii care termină clasa a XII-a și vor să participe la examenele de admitere în instituțiile de învățământ civile și militare pe locurile alocate Serviciul Român de Informații.

Cu cine ați vota la funcția de primar al municipiului Câmpulung Muscel dacă mâine ar fi alegeri locale?

  • Elena Lasconi - USR (47%, 4.173 Votes)
  • Georgică Mădulărea - PSD (34%, 3.001 Votes)
  • Andrei Dobrescu - AUR (10%, 860 Votes)
  • Norris Măgeanu - PNL (6%, 494 Votes)
  • Gabriel Marcu - Forța Dreptei (4%, 312 Votes)

Total Voters: 8.840

Loading ... Loading ...

SRI a pus ochii pe liceeni. Cine se va înregimenta în scurt timp, după descinderile în forță

Printre liceeni, serviciul secret caută ofițeri operativi și analiști, ofițeri și subofițerilor în domenii tehnice. „Elevii care practică sau au practicat un sport de performanță pot opta pentru un job în cadrul Brigăzii Antiteroriste”, conform documentului transmis la ISJ Dolj.

Edupedu.ro a semnalat de mai multe ori că SRI face recrutări la vedere în toate marile centre universitare din țară. Și este pentru prima dată când astfel de operațiuni apar și direcționate pentru licee.

Oferta educațională din 2024 pentru elevii care termină clasa a XII-a a Serviciului Român de Informații a fost transmisă liceenilor în școlile din Cluj. SRI caută printre liceeni ofițeri operativi și analiști, ofițeri și subofițerilor în domenii tehnice. Precum și tineri care  vor “un job în cadrul Brigăzii Antiteroriste”.

Ziarul din Muscel a lansat canalul de WhatsApp. Abonează-te GRATUIT și vei primi cele mai importante știri ale zilei

Pentru a accesa canalul , ai link-ul AICI. Așa că lectură plăcută și promitem să te ținem la curent cu pulsul lumii în care trăim.

Conform documentului transmis de SRI, pentru aceștia din urmă, condiția este să practice sau să fi practicat un sport de performanță.“Elevii de liceu care își doresc să devină ofițeri operativi sau ofițeri analiști pot opta pentru înscrierea la studii universitare de licență oferite de Academia Națională de Informații Mihai Viteazul.

Dacă intenționați să aplicați pentru un post în SRI vă recomandăm să consultați surse oficiale de informații (www.sri.ro, www.animv.ro, paginile de Facebook, Instagram, LinkedIn etc.)”, se arată în documentul transmis elevilor.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie