Surprins de RADAR cu 135 km/h!

Surprins de RADAR cu 135 km/h!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 55.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 16 de permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza localităţii Ţiţeşti, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 135 km/h.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002R, cu amendă în valoare de 1305 lei, şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

About The Author

Related posts