a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Trafic restricţionat pe DN 7C!

Alte Știri

Trafic restricţionat pe DN 7C!

Sâmbătă, 16 iulie 2022, începând cu ora 08:00, se vor desfășura lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată situată în comuna Merișani, la km.127+984 de pe DN 7C (Pitești-Curtea de Argeș).

Lucrările sunt preconizate să se încheie la ora 14:00, iar în perioada restricției, circulația autovehiculelor va fi deviată pe ruta ocolitoare (pentru sensul Pitești spre Curtea de Argeș) DN 7C la km.1+850m intersecție cu DC 219 –intersecție cu DJ 703K –intersecție cu DJ 703I – intersecție cu DN 7C la km.12+450m (respectiv invers pentru autovehiculele ce se deplasează dinspre Curtea de Argeș spre Pitești).

Intervențiile în zona trecerii la nivel cu calea ferată sus-menționată vor fi efectuate de către reprezentanții Companiei Naționale de Căi Ferate ,,CFR” S.A., Sucursala Regională Craiova, împreună cu reprezentanții CNADNR – Secția de Drumuri Naționale Pitești.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie