a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Zbura cu 150 de km/h pe DN 73!

Alte Știri

Zbura cu 150 de km/h pe DN 73!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti, au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au acționat pe raza de competență pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive, ocazie cu care au depistat un bărbat de 32 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

De asemenea, polițiștii rutieri câmpulungeni au depistat un bărbat de 29 de ani, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 148 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice, cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiind luată și măsura complementară de reținere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie