26.8 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Tragedie la o stână din nordul județului Argeș! Mare nenorocire

Alte Știri

Tragedie la o stână din nordul județului Argeș! Mare nenorocire. Agitație mare luni seara, la o stână de pe raza comunei Lerești. Ciobanii de aici l-au descoperit pe un coleg de-al lor fără suflare.

CITEȘTE ȘI. Cea mai urâtă construcție de pe TERRA este în buricul Argeșului din România

Ion Burtea avea peste 50 de ani. Omul lucra de ani buni la diverse stâne. Acum avea de muncă la o stână din Lerești. Nu dădea semne că ar fi avut probleme, spun cunoscuții.
Luni seara, după ora 22.00, ceilalți ciobani au sesizat că Burtea nu mai apare, așa că, au plecat în căutarea lui. Nu mare le-a fost mirarea să îl găsească spânzurat. Nu se știe exact de ce a recurs la acest gest radical.

CITEȘTE ȘI. Ce se întâmplă cu cel mai bătrân și rar pește din lume, în râurile din Argeș

Burtea lucra la un baci din Mihăești și avea rude la Rucăr. Vestea că bărbatul s-a spânzurat s-a răspândit imediat.

”Îl cunoșteam. Avea rude pe aici pe la noi prin comună. Nu știu de ce o fi recurs la asemenea gest, dar cu siguranță, viața la stână, care e grea, posibil să-l fi împins la asemenea gest. Au mai fost cazuri. E greu să stai zi și noapte cu oile sau cu animalele. Singur. Unii se iau de băutură, alții cine știe ce apucături mai au. Doamne ferește”, spune un bărbat.

CITEȘTE ȘI. Veste imensă. Când se redeschide circulația rutieră pe controversatul Bulevard Pardon din Câmpulung Muscel?

La stână au plecat imediat criminaliștii musceleni pentru efectuarea de cercetări. Trupul neînsuflețit al lui Burcea a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală unde urmează să i se efectueze necropsia și să se stabilească cu certitudine cauza reală a decesului.

CITEȘTE ȘI. Cum a transformat această duduie cunoscută ca Mierla Câmpulungului, spațiile verzi, din buricul târgului în WC-uri ecologice

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie