30.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Mașină abandonată pe un loc de lux. Dispar toate mașinile din jurul primăriei Câmpulung Muscel

Alte Știri

Mașină abandonată pe un loc de lux. Dispar toate mașinile din jurul primăriei Câmpulung Muscel. Un WV Passat, AG 89 DBR, ce pare sau chiar e lăsat de izbeliște, ocupă de luni bune un loc de parcare din zona centrală a Câmpulungului.

CITEȘTE ȘI. Câte zile de distracție vor fi de Zilele Câmpulungului. Ce artiști vor urca pe scenă?

Este pe pană, fapt ce oferă certitudinea că este lăsat de izbeliște. Luni bune, un bărbat din Bughea de Sus își ”plantase” mașinile scoase la vânzare, în parcarea din zona primăriei, după ce respectivul și-a mutat mașinile prin alte parcări, acum mașinile abandonate ocupă locurile de parcare și așa prea puține.

Așadar, acum, acest Passat atrage atenția locuitorilor din zonă care caută locuri de parcare, oameni care ne-au și atras atenția în acest sens.

CITEȘTE ȘI. Bine ați venit în Câmpulung! România noastră din buricul Muscelului

”Noi dăm ocol și câte 15 minute ca să ne parcăm acasă mașina, iar alții le lasă să zacă prin parcări. Ține de bunul simț al unora. Nu avem decât să îi facem plângere la primărie. Poate domnul vice Vlădău, îl identifică pe proprietar și îl amendează. Măcar să ia mașina de acolo și să îi pună pe localii de patrulează să identifice mașinile abandonate.

CITEȘTE ȘI. Cum a transformat această duduie cunoscută ca Mierla Câmpulungului, spațiile verzi, din buricul târgului în WC-uri ecologice

Nu doar de la primărie, din tot orașul. Poate oamenii se vor mobiliza și vor da poze cu mașinile lăsate așa. Haideți să ne mobilizăm, că o facem pentru noi, pentru comunitate, nu pentru altcineva. Dacă unii nu au bun simț, cei care sunt implicați, să sesizeze aceste aspecte, așa cum am făcut și eu. Doar așa facem ceva pentru orașul nostru”, spune un cetățean din centrul municipiului.

CITEȘTE ȘI. Se dau 292 sau 719 lei. Cine va primi lunar acești bani!

Ce se întâmplă cu aceste locuri de parcare din centrul Câmpulungului? Dispare tot, peste noapte! A început numărătoarea inversă. Locuitorii din Câmpulung Muscel se pregătesc pentru 7 zile de petrecere. Și nu oricum. După mai bine de 6 ani, Zilele Câmpulungului ca și desfășurare revin în buricul târgului. Cu tot, cu toată țigănia, toată mizeria, dar dacă este petrecere atunci să sfârâie micii pe grătare și să curgă berea în pahare …….

CITEȘTE ȘI. Ce se întâmplă cu aceste locuri de parcare din centrul Câmpulungului? Dispare tot, peste noapte!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie