23.5 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Cum a transformat această duduie cunoscută ca Mierla Câmpulungului, spațiile verzi, din buricul târgului în WC-uri ecologice

Alte Știri

Cum a transformat această duduie cunoscută ca Mierla Câmpulungului, spațiile verzi, din buricul târgului în WC-uri ecologice. Chiar dacă Bucureștiul este unul dintre cele mai mari și mai dezvoltate orașe al țării, lucrurile nu au stat așa dintotdeauna. Prima capitală a României este considerată cea a Țării Românești care, potrivit datelor istorice, a fost stabilită la Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Cu toate acestea, orășelul de la poalele Mateiașului, este pângărit și batjocorit de oamenii străzii. Nu de puține ori am adus în atenție faptul că, o femeie care-și petrece timpul prin jurul Poliției, a Judecătoriei și Primăriei din Câmpulung, Mirela Onea, face numai prostii în zonă.

CITEȘTE ȘI. Când se deschide noul supermarket, construit pe locul fostei autogări a orașului Câmpulung Muscel?

De la urletele continue în timpul nopții, la faptul că se maltratează sau își face nevoile pe spațiile verzi de lângă cele trei instituții, toate trebuie îndurate de locatarii din zonă.
Pe lângă toate acestea, Mirela Onea mai poartă cu ea și câte un cuțit. Când polițiștii vor să îi ia cuțitul, ea îl aruncă în canalul de lângă Poliția Câmpulung. De acolo au fost scoase nu mai puțin de 27 de arme albe cu 2 tăișuri. Pe lângă acestea se adaugă și cele pe care au mai reușit să i le confiște oamenii legii musceleni.

CITEȘTE ȘI. Fabrica din Argeș care le dă o AVERE angajaților, doar ca aceștia să își dea demisia de la locul de muncă

Duminică seara, Mirela a ales să-și facă nevoile tot în zona centrală, pe spațiul verde din zona Poliției. S-a asigurat că nu e văzută de nimeni pentru că lângă erau parcate echipajele Poliției.
Cu toate că autoritățile s-au implicat pentru ca femeia să nu mai stea în această zonă, oamenii au vorbit și cu cel care ar avea grijă de ea, un bărbat din cartierul Vișoi.

CITEȘTE ȘI. Câte zile de distracție vor fi de Zilele Câmpulungului. Ce artiști vor urca pe scenă?

Nici după discuțiile purtate cu acesta, lucrurile nu s-au schimbat. Chiar dacă, legal oamenii legii nu ar avea ce să facă, poate există o soluție pentru ca Mirela Onea să nu mai hălăduiască pe unde o taie capul. Culmea că toate acestea se întâmplă lângă sediul Poliției, iar oamenii legii nici măcar nu o pun pe fugă când o văd. Mai intervin din când în când cei de la Poliția Locală, atunci când fac sesizări locatarii.

CITEȘTE ȘI. Bine ați venit în Câmpulung! România noastră din buricul Muscelului

Faptul că Mirela Onea își face nevoile pe unde o apucă, o să fie o ”normalitate”, în săptămâna cu Zilele Câmpulungului, pentru că, manifestările se vor organiza fix în zona centrală, iar de la evenimentele de acest gen din anii precedenți, știm că, toate cabinele de WC montate, erau ocolite de participanți.
Locuitorii din zona centrală, se rugau ca după terminarea manifestărilor să plouă timp de 48 de ore, pentru a spăla jegul lăsat de unii pseudo-oameni în urma lor.

CITEȘTE ȘI. Recalcularea pensiilor. Cine sunt seniorii care nu mai primesc 500 de lei pe cardurile de alimentele

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie