20.8 C
Campulung Muscel
marți, 23 iulie, 2024

Când se deschide noul supermarket, construit pe locul fostei autogări a orașului Câmpulung Muscel?

Alte Știri

Când se deschide noul supermarket, construit pe locul fostei autogări a orașului Câmpulung Muscel? După ce clădirea fostei autogări a fost demolată, firma care se ocupă de construcție actuală spun că inaugurarea noii clădiri va avea loc la începutul lunii august, chiar dacă termenul de finalizare are 2 ani. În același timp se lucrează la amenajarea curții interioare și a spațiilor verzi.

CITEȘTE ȘI. Prăpăd în supermarketurile PENNY. Pentru ce le-au luat românii cu asalt!

Un colos al Câmpulungului a fost pus la pământ. Am scăpat de un focar de infecție, dar și un aspect dezolant. În această clădire a funcționat vechea autogară de pe vremea lui Ceaușescu.

Echipa de lucru s-a mișcat pe repede înainte pentru degajarea terenului pe care s-a construit un nou supermarket Penny în orașul de la poalele Mateiașului. Este al optulea supermarket din Câmpulung, după cele două Penny, două Profi, Kaufland, Carrefour și Lidl.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Terenul și clădirea au făcut obiectul mai multor tranzacții de-a lungul timpului, după ce o parte a acțiunilor firmei de transport a fost cesionată către Atlassib.

CITEȘTE ȘI. Prăpăd în supermarketurile PENNY. Pentru ce le-au luat românii cu asalt!

Iar una dintre ofertele de vânzare s-a ridicat la aproape un milion de euro. Inițial, Montana SA a fost privatizată prin Asociația Salariaților, care a preluat pachetul majoritar de acțiuni de la Fondul Proprietății de Stat.

CITEȘTE ȘI. ULUITOR. Cât costă un borcan de dulceață din cireșe negre în supermarketuri

De la demolarea fostei clădiri a autogării și până în prezent au trecut doar 6 luni, iar constructorul a depășit în bine, cu mult graficul de lucrări, putea să o lălăie până în 2026. În prezent se lucrează la parcare și spații verzi. Noul supermarket Penny va avea disponibile 70 de locuri de parcare, zone de odihnă și mai multe scuaruri cu spații verzi.

CITEȘTE ȘI. Recalcularea pensiilor. Cine sunt seniorii care nu mai primesc 500 de lei pe cardurile de alimentele

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie