0.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 28 februarie, 2024

Un poliţist a intrat în atenţia Biroului de Control Intern al Poliţiei! Acesta a folosit maşina de serviciu în afara orelor de program şi a mai şi avariat-o

Alte Știri

Cam aşa s-ar putea spune pe scurt ce s-a întâmplat marţi dimineaţa la Cetăţeni. Totul a început în dimineaţa zilei de marţi, în jurul orei 5.30, când ajutorul de şef de post, Bogdan Pătrulescu, aflat în afara orelor de program a decis să ia echipajul de la Postul de Poliţie din comună şi să plece la o gospodărie din sat, acolo unde avea ceva treburi… personale. A ajuns la ferma din satul Lăicăi, în zori, şi a dorit să poarte o discuţie cu proprietarul Dorel Minciunescu. Cum Minciunescu nu a vrut să discute cu agentul la ora 5.30 dimineaţa, Pătrulescu s-a urcat în echipajul de poliţie şi a plecat în viteză acroşând cu partea dreaptă faţă a echipajului de poliţie, remorca unui tractor staţionat în curtea fermei. După ceva ore, la 8.30, proprietarul fermei, Minciunescu a sesizat la Poliţia Câmpulung cele întâmplate.
Din verificările poliţiştilor musceleni s-a stabilit că Pătrulescu de la Postul de Poliţie Cetăţeni nu era în timpul programului, a luat maşina de la postul de poliţie şi s-a deplasat în interes personal. Echipajul a fost găsit acasă la agentul Pătrulescu, cu avarii la aripa dreaptă şi cu bara din faţă zgâriată.
În acest caz, I.P.J. Argeş a dispus efectuarea de verificări de către Biroul de Control Intern al Poliţiei.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie