33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

Un rucărean a produs un accident grav pe raza comunei Valea Mare Pravăţ!

Alte Știri

Carambol la Bilceşti. Trei maşini şi o rulotă au fost avariate, şi trei persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Argeş. Totul s-a produs din cauza unui tânăr teribilist din comuna Rucăr, care se pare, că a condus cu viteză.

Accidentul s-a produs duminică dimineaţa în jurul orei 1.00. Tânărul de 26 de ani din Rucăr se afla cu un amic din satul Bilceşti. Cei doi se deplasau cu un autoturism marca VW Golf 5, şi conducătorul auto de 26 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, şi într-o curbă uşoară la dreapta a intrat pe contrasens şi s-a izbit destul de violent de două autoturisme parcate, apoi s-a oprit într-o rulotă în care se aflau doi bucureşteni.

Impactul a făcut ca cei doi tineri din Golf, dar şi o femeie din rulotă să sufere vătămări corporale grave şi să fie preluaţi de ambulanţe şi transferaţi la Spitalul Judeţean Argeş.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Valea  Mare Pravăţ, cadrele Biroului Rutier Câmpulung şi criminaliştii aceleiaşi Poliţii municipale.

Aceştia au demarat cercetările, iar din primele verificări au depistat că cel care conducea Golful, băiatul de 26 de ani din Rucăr avea permisul reţinut pentru depăşirea limitei de viteză, iar dovada de circulaţie expirase, astfel că pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie