Un teleormănean s-a răsturnat cu maşina pe drumul spre Voina!

Un teleormănean s-a răsturnat cu maşina pe drumul spre Voina!

Un teleormănean s-a răsturnat cu maşina pe drumul spre Voina!

Accident pe DJ 734, pe traseul dintre comuna musceleană Lereşti şi Cabana Voina. Un teleormănean de 30 de ani aflat la volanul unui autoturism marca Opel, a pierdut controlul într-o curbă la dreapta şi s-a răsturnat cu autoturismul pe pavilion.

Conform martorilor, pe traseul pe care s-a desfăşurat Trofeul Câmpulung la Viteză în Coastă, ajuns la cea de a opta ediție, bărbatul de 30 de ani şi prietenii acestuia aflaţi unii înainte, alţii în spatele acestuia, conducătorul auto din Teleorman nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, acesta fiind cu serpentine, şi s-a răsturnat într-o curbă la dreapta, după poligonul chimiştior musceleni.

În maşina teleormăneanului se mai afla pe locul din dreapta faţă un băiat de 24 de ani, care, din fericire a scăpat nevătămat şi o fată de 25 de ani pe bancheta din spate, care s-a ales cu un traumatism cranio facial şi contuzii. Tânăra a fost preluată de cadrele medicale de la SMURD şi transferată la CPU din cadrul Spitalului Câmpulung unde a fost stabilizată, apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean Argeş pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii de la Biroul Rutier din Câmpulung au demarat cercetările urmând să stabilească modul în care s-a produs accidental. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

About The Author

Related posts